En iyi olan kazandı! Baldan kimi seçti?

0
1.447 Okunma
qrf

Bu videomuzda editörlerimiz mutfağa girdi ve kozlarını paylaştı. Mutfaklarımız da teknolojinin hayat bulduğu önemli adreslerden biri. Birçok elektrikli mutfak aleti, hem hayatımızı kolaylaştırıyor hem de lezzetli yiyecekler ve içecekler yapmamız konusunda bize yardımcı oluyor. Bu yardımcılardan biri de Grundig Power Blender. Sağlıklı hayat tarzını benimsemiş kullanıcılar için başarılı bir çözüm olan Power Blender ile mutfağa giren editörlerimiz kozlarını paylaştı. Kazanan, ödülün de sahibi oldu.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi eğlenceli yarışmamızla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Grundig Power Blender özellikleri neler?

Sağlıklı yaşamayı benimseyen kullanıcılar için ideal olan blender, yüksek devir hızı ve gücü ile dikkat çekiyor. 6 kanatlı tırtıklı bıçak tasarımıyla gelen ürün, bu sayede buzdan bademe birçok malzemeyi kısa sürede lezzetli bir karışım haline getirebiliyor. AutoClean fonksiyonuna sahip ürün böylelikle kolayca temizleniyor.

31.000 devir ve 1,600 watt gücü ile öne çıkan Power Blender, 2 litrelik bir hazneye sahip. Ayrıca ürün önceden programlanmış 4 menü ile geliyor. Bunlar smoothie, sos, AutoClean ve buz kırma olarak sıralanıyor. Ürünün karıştırma aksesuarı sayesinde malzemeleri bıçağa yaklaştırarak homojen karışım elde etmek de mümkün.

Power Blender gücü sayesinde sebze ve meyveleri çok kısa sürede parçalıyor. Motor fazla çalışmadığından dolayı ısınma olmuyor ve hazne içindeki gıdanın besin değeri ısı yüzünden kaybolmuyor. Dolayısıyla blenderı kısa süreli çalıştırdığımız için besin değeri kaybı da o kadar az oluyor.

Blender ile parçalanan sebze ve meyveler bütün olarak parçalandığı, lif ve su olarak ayrılmadığından sindirim sistemi için de oldukça sağlıklı kalıyor.

Ayrıca meyve sebze yemekten hoşlanmayan çocuklar için bu blender ile daha ilgi çekici gıdalar da ortaya çıkarmak mümkün.

Son olarak AutoClean özelliğinin nasıl çalıştığına da dikkat çekmek gerekiyor. 1 damla bulaşık deterjanı ve haznenin yarısına kadar ılık su bu fonksiyonu çalıştırmak için yeterli. Gerekli malzemelerden sonra AutoClean fonksiyonunda ürünü çalıştırıp, bittiğinde yalnızca durulamak gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz