Akıllı telefon kılıfı: Evo GoCam

0
287 Okunma
Evo GoCam

Selfie çubukları, bir dönem herkes tarafından  büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Ancak bu çubuklar yavaş yavaş sahneden çekilmeye başladı. Bunun üzerine AbleTech, selfie çubuklarını yeni bir seviyeye taşıyan yeni Evo GoCam’ı piyasaya sürdü.

Evo GoCam akıllı telefon kılıfı, son iPhone modellerine ve seçilmiş bazı popüler Android telefonlara uyacak şekilde tasarlanmış. Telefonumuzdan fotoğraf çekmek istediğimizde yerleştirelebildiğimiz  WiFi’ye bağlı 6 mm kalınlığındaki bir kamerası var.

Evo GoCam, selfie çekmenin çok ötesinde!

Birden fazla kamerayı birbirine bağlayabileceğiniz cihaz, bir SD kart üzerine kaydedilen 5 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar, 1080 piksel  video  çekebilme özelliğine sahip. Ayrıca, kullanıcıların neler yapabileceğini görmek için kullanabileceği özel bir uygulaması da var. Aynı zamanda bir dash kamera, bir bebek monitörü ve daha bir çok etkinlik olarak da kullanılabiliyor.

Telefon kılıfının yapısının inceleyecek olursak yapışkan bir arka panele sahip olduğu hemen göze çarpıyor. Temizlenebilir, yapışkan arka paneli sayesinde de tekrar tekrar kullanılabiliyor. Ayrıca; sadece eşyalara  değil, duvarlara da yapışabilir özellikte.

Evo GoCam

 

Evo GoCam, şimdilik iş fikirleri platformu olan Indiegogo’nun bir kampanyası  durumda. Üretim aşamasına ulaşması durumunda 89 dolarlık bir ücret karşılığında telefonlarımızda kullanmak üzere elimize ulaşabilir durumda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz