Whatsapp iOS için Grup Sesli Arama özelliğini sundu

0
149 Okunma

En popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, iPhone kullanıcıları için sesli grup arama özelliğini başlattı. Artık iPhone kullanıcıları, aynı anda birden fazla kişiye sesli arama yapabilecekler.

Güncelleme, sunucu tarafı güncellemesiyle serbest bırakıldı. Grup sesli çağrısının arayüzü, Whatsapp‘daki sesli çağrıların mevcut arayüzüne benziyor. Ancak, şimdilik grup çağrısına üye ekleme sınırı henüz tanımlanmamış durumda. Görüntülü sohbet şu aşamalardan geçerek başlatılıyor: Katılımcıların DP’sinin altındaki hoparlörü etkinleştirerek sesini kapatıyor ve görüntülü aramayı başlatıyor.

Grup Sesli Arama özelliğiyle birlikte Hesap Bilgi İste özelliği de bu sürümle birlikte geliyor!

Bu özellik, iPhone 2.18.60 sürümü için kullanıma sunuldu ve sadece birkaç kullanıcı tarafından güncellendi. Aynı sürümde ayrıca;  yeni olarak “Hesap Bilgisi İste‘  özelliği de var. Bu özellik, kullanıcıların hesap bilgileri ve ayarları için bir rapor talep etmelerini sağlıyor. Böylece  kullanıcılar, Whatsapp’ın hesap verilerini de indirebiliyorlar.

 

Whatsapp grup sesli arama özelliği

Özelliğin, Skype grup çağrısı gibi çalışması bekleniyor. Aramaya başka kullanıcılar da eklenebiliyor. Böylece; arkadaşlarımızla bir görüşme yaptığımızda, konuşmaya diğer arkadaşlarımızı da eklemek için  ekleme düğmesine basıp, grup görüşmesini  başlatabileceğiz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz