‘Alo diyeyim yeter’ diyenler için en küçük Android telefon!

0
524 Okunma

Her geçen gün yeni bir akıllı telefon hayatımıza giriyor. Birbirinden yetenekli telefonların neredeyse yapamadığı hiçbir şey yok. Ancak modern hayatın en önemli dikkat dağıtıcı unsurlardan biri de bu akıllı telefonlar. Hepimiz sabah kalktığımız andan gece uyuyacağımız ana kadar akıllı telefonlarımızla vakit geçiriyor, dünyada olup biten gelişmeleri ya da yakın arkadaşlarımızın nerede olduğunu akıllı telefonlardan takip ediyoruz. En küçük Android telefon ise bunların hiçbirini yapmaya izin vermiyor. 

En küçük Android telefon Punkt MP02 minimalist tasarımı ile dikkat çekiyor. Fiziksel tuşları bulunan telefon aslında nostaljik yolculuk yaşatıyor. 349 dolarlık fiyata sahip olan telefon Android işletim sistemine sahip ancak internet bağlantısı ya da farklı mobil uygulamaları yok. 16 GB depolama alanı bulunan telefon aslında hiçbir şey yapmanıza izin vermiyor. 

Dikkat ve odaklanma sorunu yaşayan kişiler için geliştirilen en küçük akıllı telefonda 4G bağlantısı olması dikkat çekiyor. Ancak dediğimiz gibi yine de bir internet erişimiz söz konusu değil. 

Punkt MP02 modelinin kilit ekranında yalnızca gösterilecek bir şey olduğu zaman hareketlilik oluyor. Eğer ekranda hiçbir gösterge yoksa her şey yolunda demek. 

Punkt MP02’nin felsefesi ise çok açık; diğer tüm telefonlar kullanıcının ilgisini dağıtmaya ve dikkat çekmeye yönelik. Ancak MP02 kullanıcısına her şeyin yolunda gittiğini ve güvende olduğunu hissettiriyor. Muhtemelen gerçek dünyadaki işlerinize de daha fazla odaklanmanızı sağlıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz