2020 Apple Watch uyku takibi ile gelecek

0
109 Okunma

Akıllı saatlerin en etkileyici özelliklerinden biri olan uyku takibi, bir süredir Apple Watch için beklenen yenilikler arasındaydı. Apple’ın nihayet ile uyku takibine başlayacağı ortaya çıktı. 2020 Apple Watch uyku takibi yeteneği ile birlikte gelecek.

Bloomberg’in Apple’a yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Cupertinolu şirket şu sıralar yeni özelliği test ediyor. Yerleşik uyku takibi 2020 yılında altıncı nesil Apple Watch ile birlikte hayatımıza girecek. Şu anda en güncel Apple Watch’un dördüncü nesil olduğu düşünürsek, bunun ikin iki nesil daha beklememiz gerekiyor. Mevcut Apple Watch saatlerinde uyku takibi için üçüncü taraf uygulamalarına güvenmek gerekiyor.

Apple Watch modellerinin uyku takibi yapamamasındaki en önemli engel şarj süreleri. Kullanıcılar şu anda saatlerini neredeyse her gece şarja takıyorlar. Uyku takibinin yeni nesil Apple Watch’ta olmasıyla birlikte saatin daha büyük bir bataryaya kavuşabileceğini de söyleyebiliriz. Bir başka seçenek ise saatte düşük güç ayarı modunun olması. 

Apple şimdilik gelecek planları ile ilgili açıklama yapmıyor.

Uyku kalitesi sağlıklı bir yaşam sürebilmemiz için son derece önemli. Ruh sağlığını pozitif yönde etkileyen uyku kalitesi aynı zamanda sağlığınızı korumanıza da yardım ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz