Amazon ilk giyim mağazasını Los Angeles’ta açtıyor

0
234 Okunma

Amazon’un yeni mağazası Amazon Style , Los Angeles, California bölgesinde The Americana at Brand alışveriş merkezinde açıldı, şirket bugün bazı çalışanlarının profillerini gösteren bir video ile duyuruldu. Whole Foods ve kasiyersiz Amazon Go ve Amazon Fresh marketleriyle birlikte şirketin fiziksel konumları dizisine yeni bir ekleme . Amazon Style, Levi’s, Tommy Hilfiger, Champion ve daha fazlası gibi markaların kıyafetlerini içerecek ve şirketin Just Walk Out teknolojisini içermese de, baştan sona size yardımcı olacak düzenli çalışanları olacak.

Amazon, yeni mağazasıyla hem modaya hem teknolojiye yön verecek

Amazon’un “büyük mağaza” planına ilişkin söylentiler, Wall Street Journal’ın mağazanın California ve Ohio’daki mağazalarla müşteri rahatlığına odaklanmak için teknik çözümler kullanacağını öne süren bir raporla Eylül ayında su yüzüne çıktı . Ocak ayında şirket, Amazon Style adını doğruladı ve özellikle giysi deneme zorluğunu en aza indirmeye odaklanarak “ilk fiziksel giyim mağazasının” yerini açıkladı.

Mağazayı ziyaret ederseniz, çalışanlar soyunma odası için kıyafetleri toplayacak ve kıyafetleriniz denemeye hazır olduğunda size haber verecek. Her soyunma odası aynı zamanda müşterilerin denemek için daha fazla ürün talep etmelerine ve gittikleri zaman seçtikleri ürünleri derecelendirmelerine olanak tanıyan bir dokunmatik ekran ile donaltılmış. Ödeme sırasında müşteriler faturayı ödemek için Amazon hesaplarını kullanabilecekler. Firmaya göre, 7/24 web sitesinin aksine, bu mağaza Pazartesiden Perşembeye 10:00 – 21:00, Cuma ve Cumartesi günleri 10:00 – 22:00 ve Pazar günleri 10:00 – 21:00 arası açık olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz