Amazon ‘Prime Day’ bu yıl 16 Temmuz’da olacak!

0
294 Okunma

Online alışveriş devi Amazon’un her yıl internet üzerinden gerçekleştirdiği Prime Day bu yıl 16 Temmuz’da olacak! Prime Day sayesinde Amazon’daki ürünler %50 ve fazlası indirimlerle satın alınabilecek.

Prime Day nedir?

Aslında Prime Day’i Amazon’a özel bir ‘Black Friday’ gibi düşünebilirsiniz. Ancak bu indirimlerden sadece Prime kullanıcıları yararlanabiliyor. Prime üyeliğin fiyatları yıllık olarak 560 TL‘ye gelirken aylık paketi 60 TL‘ye geliyor. Prime üye olmanın avantajı ise satın aldığınız tüm ürünler 2 gün içerisinde ücretsiz kargo ile size ulaştırılıyor ve Prime Day dışında, arada bir olan üyelere özel ürün indirimlerinden de yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca en güzel kısmı ise Prime kullanıcısı olarak binlerce film ve diziyi tamamen ücretsiz olarak izleyebiliyorsunuz.

Geçen senelere göre Prime Day bu yıl 30 saat yerine 36 saat boyunca devam edecek. Şirket, Prime Day ve Prime uygulaması sayesinde var olan satışlarının yıldan yıla %50 arttığını, ayrıca geçtiğimiz Nisan ayında da dünya çapında Prime uygulamasını kullanan kullanıcı sayısının 100 milyonu aştığını duyurmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz