Üçlü kamera Apple ve Samsung telefonlara geliyor!

1
172 Okunma
Üçlü kamera Samsung ve Apple telefonlarına gelebilir

Üçlü kamera kurulumunu, ilerleyen zamanlarda Samsung ve Apple cihazlarınında görebileceğimizin söylentilerini daha önceden duymuştuk. Yeni bir söylentiye göre, iPhone X Plus’ın ve Samsung Galaxy S10’nun arka tarafı artık üç kameraya  sahip olacak!

Üçlü kamera savaşını kim kazanacak?

KB Securities’in analisti Kim Dong-Won,  Samsung, en son Galaxy S9 serisi için beklenenden daha düşük bir talebe sahip olan, bir sonraki premium telefonunu üçlü kameralar ve 3 ile donatmayı düşünecek. ”  sözüyle Galaxy S10 ile ilgili tahminlerini açıkladı. Bu sözlerden de anlayabileceğimiz gibi Samsung, rakiplerine meydan okumak için üçlü kamera sistemini bir an önce getirebilir.

Ayrıca, Kim Dong Von; Samsung’un  bir sonraki akıllı telefonunu  bahsedilen kamera kurulumu harici ve 3D sensörle donatmayı düşündüğünü  de söyledi. Üçüncü sensör, Apple’ın kendi kamera sistemi için planladığı gibi 3D algılama ve muhtemelen artırılmış gerçeklik için kullanılacak.

Daha önceden  kameralar için bahsedilen  3 ‘lü sistem ile tanışmıştık. Huawei’nin P20 Pro modelini, 3 adet kameraya sahipti. Hatta bu kamera kurulumu, P20 Pro’da çarpıcı sonuçları görmemizi sağlamıştı.

Galaxy S10’un, 2019 sonbaharında ve iPhone’un 2019 sonbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yüzden de iki teknoloji devi olan Samsung ve Apple cihazlarında, bu kurulumu görebilmek için  bir yıl daha beklememiz gerekecek.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz