Amazon, ücretsiz içerik platformunu kullanıma sundu

0
251 Okunma
Amazon, ücretsiz içerik platformunu kullanıma sundu miniTV

Amazon, yeni dijital içerik platformu miniTV’yi ücretsiz olarak kullanıma sundu. Dijital içerik platformlarının yaygınlaştığı bu dönem de, Amazon’da atılım yaparak yeni bir servis duyurdu. Fakat bu platform diğerlerinden bir yönüyle ayrılıyor. Diğer platformların aksine tamamen ücretsiz olan miniTV rekabeti kızıştırracak gibi duruyor.

miniTV ücretsiz olarak kullanılmaya başladı

Amazon, ücretsiz içerik platformunu kullanıma sundu miniTv

Dijital içerik platformlarının birbiri ile yarıştığı bu dönemde, Amazon piyasayı karıştıracak bir hamle yaptı. Tamamen ücretsiz olan dijital içerik platformunu kullanıma sundu. Şimdilik sadece Hindistan’da yayına başlayan platformun tüm gelir kaynağı reklamlardan sağlanacak. Özellikle pandemi nedeni ile artan dijital içerik sektörü, yaşanan fiyat artışlarıyla kullanıcıları üzmüştü. Tamamen ücretsiz olarak yayına başlayan miniTV kısa zaman da birçok içeriğine bünyesine ekledi. Platformda internet dizileri, komedi şovları, teknoloji haberleri, yemek, güzellik ve moda ile ilgili içerikler sunuluyor. Hem yeni hem de eski zamanlardan birçok içeriğin yer aldığı yeni platformda, izleyici yorumları da bulunuyor. Halihazırda içeriklerin yanı sıra yakın  zaman da platforma yeni içeriklerin de girileceği belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu Jahrein‘in Twitch kanalına misafir oluyor

Şimdilik sadece Hindistan’da kullanılan bu platform Android tarafında hizmet veriyor. Fakat miniTV uygulamasının yakında iOS ve web tarafında da yer alacağı bilgiler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz