Bill Gates ile ilgili şok iddia: Yasak aşk yaşıyor

0
373 Okunma

Microsoft‘un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda French Gates geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Melinda, Bill Gates’in ailesine vakit ayıramadığını ve evliliklerinin inanılmaz derecede zor olduğunu gerekçe göstermişti. Ancak Gates ile ilgili ortaya yeni bir iddia ortaya atıldı ve çiftin ayrılık sebebinin ihanet olduğu öne sürüldü.

Bill Gates’in yasak aşkı ortaya çıktı

The Wall Street Journal’da yer alan habere göre; ABD’li milyarderin, Melinda Gates ile evliyken Microsoft’ta çalışan bir kadın elamanı ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Durumun şirket içinde duyulmasının ardından yönetim kurulu üyeleri bir soruşturma başlattı. Soruşturma devam ederken Bill Gates 2020 yılında yönetim kurulu başkanlığından istifa kararı aldı.

Gates’in sözcüsü ilişkiyi doğruladı ve konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ““Microsoft, 2019’un ikinci yarısında Bill Gates’in 2000 yılında bir şirket çalışanıyla yakın bir ilişki başlatmaya çalıştığına dair endişe duydu. Kurulun bir komitesi, kapsamlı bir soruşturma yürütmek için dışarıdan bir hukuk firmasının yardımıyla endişeyi inceledi. Soruşturma boyunca Microsoft, endişeyi dile getiren çalışana kapsamlı destek sağladı” dedi. Ayrıca sözcü, Gates’in yönetim kurulundan çıkma kararının hiçbir şekilde bu konuyla ilgili olmadığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz