Kılıçdaroğlu Jahrein‘in Twitch kanalına misafir oluyor

0
208 Okunma
Kılıçdaroğlu Jahrein‘in Twitch kanalına misafir oluyor

Katıldığı Twitch yayını ile dikkatleri üzerine çeken Mansur Yavaş’tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu’da bir Twitch kanalına konuk oluyor. 1.5 milyon takipçiye sahip Ahmet Sonuç’un kanalı olan Jahrein; 22 Mayıs tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir yayın gerçekleştirecek

Jahrein ve Kemal Kılıçdaroğlu 22 Mayıs’ta buluşuyor

Sosyal medya artık sadece eğlence merkezi olmaktan çıktı. Fenomenler artık birçok konuyu kendi kullandıkları platformlar üzerinden konu ediyor. Siyasi gündem ve konuklar da bunun bir parçası haline geldi. Oldukça geniş bir etki alanına sahip Jahrein; Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı tweet üzerinden bir davette bulunmuştur. “Biliyorum siz de uyumuyorsunuz gençler, gelin biraz dertleşelim…” şeklinde tweet atan Kılıçdaroğlu’na Ahmet Sonuç; “Konuşulacak çok şey var. Ben hazırım. Chat de hazır olduğunda haber ver.” şeklinde yanıt vermişti. Ahmet Sonuç’un “En yakın zamanda buluşalım. Gençlerin soracak çok sorusu var!” cevabı yeni bir Twitch yayının kapılarını araladı.

Tarihi merakla bekleyen takipçiler için güzel haber geldi. İkili arasındaki yayın 22 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Ayrıca Jahrein‘in Twitch kanalı üzerinden herkese açık olarak yayınlanacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz