Android için YouTube Müzik şarkı sözleri entegrasyonu alıyor

0
976 Okunma
android-icin-youtube-muzik-sarki-sozleri-entegrasyonu-aliyor

Son birkaç ay içinde Google, neredeyse bir yılı aşkın bir süreden sonra Youtube Müzik’e dikkat çekmeye başladı. Google Aralık ayında akış hizmetine kişiselleştirilmiş mix’ler sunduktan sonra, Youtube Müzik Android uygulamasında şarkı sözleri entegrasyonunu yayınladı.

YouTube Müzik’teki şarkı sözleri bölümüne Şimdi Yürütülüyor ekranından erişilebilir. Şarkı adının yanındaki bilgi simgesine dokunulduğunda açılan paneli hızlıca yukarı kaydırınca en altta sözler gözüküyor. Ayrıca Google şarkı sözlerinin orijinal kaynağını kullanıyor.

android-icin-youtube-muzik-sarki-sozleri-entegrasyonu-aliyor-1

Youtube Müzik şarkı sözleri Android sürüme geldi

Doğrulanmış sanatçılar tarafından yüklenen lisanslı şarkıların çoğunda şarkı sözleri bulunuyor. Uygulama çoğu müzik videoları için şarkı sözlerini görüntüleme seçeneği sunmazken, bazı durumlarda şarkı sözleri müzik videoları için de kullanılabiliyor. Bazı popüler şarkılar uygulamada bulunmuyor bu durum da Google’ın uygulamayı neden bu kadar yavaş bir şekilde yaydığını açıklıyor.

Henüz Android için yayınlanan özellik en son sürümde bulunuyor. Google’ın, YouTube Müzik şarkı sözleri entegrasyonunu iOS ve web kullanıcılarına sunması muhtemel.

Üç aylık kazanç raporunda GoogleYouTube Music and Premium’un 20 milyon aboneye sahip olduğunu açıklamıştı. 124 milyon premium abonesi olan Spotify ve Apple Music gibi dev platformların yanında oldukça küçük kalıyor.

Google’ın yeni Asistanı Japonca konuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz