Nokia ‘ben buradayım’ diyor: Akıllı saat geliyor!

0
245 Okunma
nokia akıllı saat

Bildiğiniz gibi bir süredir ortalıklarda pek görünmeyen Nokia, MWC 2020’de, tüm büyük akıllı telefon markaları ile birlikte yeni ürünlerini ve tekliflerini sunmaya hazır olacak. HMD Global’in zaten bu etkinlikte Nokia ile boy göstereceğini biliyorduk. Akıllı telefonlarıyla bu etkinlikte olacağı bilinen Nokia , bunun yanında bir de akıllı saat ile karşımıza çıkacağı düşünülüyor.

iPhone 7 kadar güçlü bir akıllı saat

Nokia akıllı saat ile şaşırtabilir

Akıllı saat pazarını domine eden Apple ve Samsung, giyebilir ürün sektörünü de iyice canlandırmıştı. Bu pazara yeni bir oyuncu olarak hazırlanan eski simalardan Nokia, muhtemelen etkinlikte bu akıllı saat de tanıtacak. Wear Os yazılımıyla birlikte Android cihazlarla uyumlu çalışacak bir olan bu cihaz hakkında detaylı bilgiler henüz bulunmuyor. Ancak bunun yanında tıpkı samsung Galaxy Watch Active gibi yuvarlık bir tasarıma sahip olacağı tahminler arasında.

Tahmin edilen bu özelliğe ek olarak bir de eSIM ile gelcek olan akıllı saat, telefonlardan bağımsız olarak hareket edilebilmesini de mümkün kılacak gibi duruyor. Saat hakkında yalnızca tahminler bulunuyor olsa da eğer gerçekse Avrupa ve ABD’de satışa sunulabileceği düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz