Android telefonunuzu daha hızlı şarj etmek için ipuçları

0
147 Okunma

Akıllı telefonları şarj etmek için fişi prize takmak yeterlidir. Ancak bu uzun bekleyiş size zaman kaybı yaratacaktır. Biz de bugün sizlere Android telefonunuzu daha hızlı şarj etmek için ipuçlarını hazırladık.

Android telefonu hızlı şarj etmenin püf noktaları

1- Uçak modunu etkinleştirin

Akıllı telefonunuzu hızlı şarj etmek için uçak modunu etkinleştirebilirsiniz. Bu şekilde telefonunuz her zamankinden daha hızlı olacaktır. Bu modu aktif hale getirmek için ise telefonunuzun bildirim çubuğunu aşağıya doğru kaydırın ve uçak modu simgesine dokunun. Şarj dolduğunda ise seçtiğiniz modu kapatmayı unutmayın.

2- Akıllı telefonunuzu tamamen kapatın 

akıllı telefon hızlı şarj yöntemleri

Android telefonunuzu hızlı şarj etmenin diğer bir yolu ise tamamen kapatmaktır. Tabii telefonun tamamen kapatılmasının olumsuz yanları da var. Acil aramaları görememe, mesajları alamama gibi vs.

3- Şarj sırasında telefonu kullanmayın 

akıllı telefon şarj

Telefonu şarj sırasında tamamen kapatmak istemiyorsanız fişe takılı oldukları anda kullanmayın. Şarj sırasında telefonu kullanmak işlemi yavaşlatacaktır.

4- Hızlı şarj için priz kullanın 

telefon şarj prizde

Daha hızlı sonuç almak için priz kullanımına dikkat edin. Bilgisayar veya arabanızda bulunan USB bağlantısını kullanmak akıllı telefonunuzun daha uzun sürede dolmasına neden olacaktır.

5- Powerbank kullanın 

Powerbank kullanımının artılarından birisi de hareket halindeyken telefonunuzu kolay bir şekilde şarj edebilmeniz. Aynı zamanda powerbank ile prizlerin olmadığı yerlerde dahi şarj etmek mümkün.

Peki siz telefonunuzu hızlı şarj etmek için hangi yöntemleri uyguluyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz