Angry Birds hayranları müjde: Efsane geri döndü!

0
239 Okunma
angry birds classic

Akıllı telefonların ilk popüler olduğu dönem neredeyse her akıllı telefonda yerini alan Angry Birds, küllerinden doğdu. Bir süredir erişime kapalı oyunun orijinali Andorid ve Apple marketlerinde yerini aldı. İşte detaylar.

Apple, yeni güncelleme ile batarya problemini çözüyor

Orijinal Angry Birds geri döndü

Mobil oyun dünyasının en eski geliştiricilerinden Rovio, beğenilen oyununu yeniden kullanıcılara sundu. Bir zamanlar henüz akıllı telefonlar yeni yaygınlaşmışken meşhur olan  oyun vardı. Hemen her telefonda bulunan Angry Birds, şimdi akıllı telefonlara geri geliyor. Büyük hayran kitlesine sahip oyun, 2012 yılındaki başarısını yeni baştan yakalamayı hedefliyor. Bu doğrultuda Play Store ve App Store’larda ücretli olarak erişime açıldı. Mobil oyunu satın almak için bir ücret ödemeniz gerekiyor. Android cihazlar için 15,99 TL olan ücret, iOS cihazlar için 16,99 TL olarak belirlendi.

390 dan fazla bölüm ile birlikte gelen mobil oyun, grafik olarakta eskiye göre daha gelişmiş durumda. Ayrıca yeni sürüm oyunda tüm karakterler eksiksiz olarak yer alıyor. Oyun seveleri sevindirecek bir öenmli konu daha varç Ücretli oyunun içerisinde eğlencenizi bölecek hiçbir reklama ve uygulama içi ek satın almalara yer verilmeyecek.

Geçmişin sevilen oyunu öfkeli kuşlar olarak da anılan Rovio Classic: Angry Birds, yine tüm heyecanı ile kaldığı yerden devem edecek. Bir süredir taklitleri çıkarılan oyunun artık orijinal versiyonunu indirebileceksiniz.

iOS cihazlarınıza indirmek için buraya tıklayın

Android cihazlarınıza indirmek için buraya tıklayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz