Netflix’te Hollywood rüzgarı: Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar fragmanı yayınlandı

0
330 Okunma
Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar

Video içerik platformu Netflix, kaldırılan 19 dizi ardından yeni bir içerik fragmanı ile karşımızda. İçerik çeşitliliğini arttıran platfom, bu kez Hollywood esintisi ile karşımızda. Bir çok kişinin hayranlık duyduğu Marilyn Monroe hakkındaki belgesel tadında film; Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar fragmanı yayınlandı. İşte detaylar.

Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar fragmanı yayınlandı

Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar

Hollywood flimlerinin baş kahramanı Marilyn Monroe hakkındaki belgesel 1 saat 41 dakika uzunluğunda yayınlanacak. Filmde ünlü oyuncunun ölümünün ardındaki gizem araştırılıyor. Bu kapsamda ortaya çıkmayan birçok ropörtaja yer veiliyor. Hayatta olmasa dahi en sevilen ünlü isimlerden biri olan Marilyn Monroe’un yaşantısını gözler önüne seren filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tarihi belgeseller kategorisi altında yer alan Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar filmi için yapılan açıklama ise şu şekilde;

“Hollywood efsanesi Marilyn Monroe’nun trajik ölümüyle ilgili yıllarca süren komplo teorileri ve söylentiler onun yeteneğini ve zekâsını her zaman gölgede bıraktı. Bu belgesel ise, Monroe’nun son haftalarını, günlerini ve saatlerini, onu en iyi tanıyanların daha önce duyulmamış kayıtlarıyla bir araya getirerek göz alıcı ve karmaşık yaşamını gözler önüne seriyor ve o meşhur geceye farklı bir açıdan bakmamızı sağlıyor. 27 Nisan’da sadece Netflix’te.”

Nisan ayı içinde yayınlanacak film hakkındaki diğer bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Netflix ayrıca birçok diziyi de yayından kaldırdı. Aralarında sevilen dizilerinde yer aldığı toplam 19 dizi artık platformda yayınlanmayacak. Kaldırılan tüm dizileri buradan öğrenebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz