Anılarınızı albüme dönüştürecek 5 fotoğraf yazıcısı

0
1.309 Okunma
fotoğraf yazıcısı

Dijital çağ geçmişteki alışkanlıklarımızı farklı boyutlara taşıdı. Eskiden sayılı miktarlarla çekilebildiğimiz fotoğrafları şimdi kişisel telefonlarımızdan sınırsızca çekilebiliyoruz. Hal böyle olunca anıları saklamak eskisi kadar kıymetli olmuyor. Fotoğraf yazıcısı ile siz de özel anılarınızı albüme çevirebileceksiniz.

Fotoğraf yazıcısı önerileri

Dijital ortamda çektiğiniz fotoğrafları birkaç adımla baskılamaya yarayan cihazlar birkaç yıldır yaygın olarak kullanılmaya başladı. Üstelik kullanımı kolay olduğu kadar kısa sürede de baskı alabiliyorsunuz. Fiyat performans açısından birçok seçeneğinizin bulunduğu bu cihazlar 5 tanesini sizler için derledik.

Kodak Dock 2-PD460 10X15 Fotoğraf Yazıcısı

Kodak Dock 2-PD460 10X15 Fotoğraf Yazıcısı

2 farklı renk seçeneği bulunan bu cihazın tek seferde 40 sayfalık kağıt giriş kapasitesi var.  Bluetooth kullanarak telefonlarınızla bağlantı kurabilen cihaz, Android ve iOS sistemleri ile uyumlu çalışabiliyor. Yazdırma işlemlerinizi yapmak veya fotoğraflarınızı düzenlemek için Kodak APP uygulamasından faydalanıyorsunuz. 4Pass Teknolojisi kullanan yazıcıda bastırdığınız fotoğraflar oldukça kalitelidir ve parmak izi ve suya karşı dayanıklıdır. Bu yazıcı ile 10*15 cm kareler basabiliyorsunuz.

Fujifilm Share SP-2 Gümüş Instax Fotoğraf Yazıcısı

Fujifilm Share SP-2 Gümüş Instax Fotoğraf Yazıcısı

Sadece 10 saniyede fotoğraf basabileceğiniz bu mini yazıcı ile 100 baskıya kadar kapasitesi var. 10 baskılık paketlerle yıllarca kullanabileceğiniz cihaz, uzun pil ömrü sayesinde seyahatlerde size eşlik ediyor. Cihazın desteklenen resim boyutu ise 600*800

HP Sprocket Plus Beyaz Fotoğraf Yazıcısı

HP Sprocket Plus Beyaz Fotoğraf Yazıcısı

5*7,6 cm fotoğraflar basabildiğiniz bu cihaz ile anında baskı alabileceksiniz. Bluetooth ile bağlantı kurabildiğiniz cihazdan HD fotoğraf baskıları almanı mümkün. Ayrıca sosyal medya üzerinden veya uygulama üzerinden çeşitli efekt veya düzenlemeler yapabiliyorsunuz. Yazıcının dahili AR özellikler sayesinde AR videolar ve 3D görseller hazırlayabiliyorsunuz.

Canon Zoemini Fotoğraf Yazıcısı

Canon Zoemini Fotoğraf Yazıcısı

3 farklı renk seçeneği bulunan cihaz kompakt yapıya sahip. Hemen hemen telefon boyutlarında olan yazıcınızı her zaman yanınızda taşıyabileceksiniz. Ayrıca lekelenmeye, yırtılmaya ve suya karşı dayanıklı uzun ömürlü baskılar alabilirsiniz. 2*3 inç boyutlardaki baskıları yüksek kalite de 50 saniye de basabiliyorsunuz.

Canon Zoemini inceleme

Xiaomi Mi Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı

Xiaomi Mi Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı

2*3 inç fotoğraf baskısı yapabilen yazıcı ile yaklaşık 45 saniyede çıktı alabiliyorsunuz. Çoklu cihaz desteği ile 3 cihaza kadar bağlantı kurabilen yazıcı, Bluetooth teknolojisi ile çalışıyor. 10 sayfaya kadar baskı kapasitesi bulunan cihaz ile AR destekli fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz