Anker Dot 3i ve Note 3i kablosuz kulaklıklar Türkiye’de satışa sunuldu

0
373 Okunma
anker-dot-3i-ve-note-3i-kablosuz-kulakliklar-turkiye-de-satisa-sunuldu

Kulak içi ve kulak üstü kulaklıklara kadar pek çok ürünü piyasaya sunan Anker’in Dot 3i ve Note 3i kablosuz kulaklık modelleri Türkiye’de satışa sunuldu. İşte cihazların özellikleri ve fiyatı…

Anker Dot 3i ve Note 3i Türkiye’de

Anker Dot 3i Bass-Up teknolojisine sahip. 10 mm büyük boyutlu sürücülerle gelen modelde Hibrit aktif gürültü engelleme özelliği bulunmakta. Dot 3i, şarj kutusuyla toplam 36 saat çalma süresi ve tek bir şarjla 9 saat kullanım sunuyor. Anker Note 3i ise 10 mm sürücüler ile zengin ve güçlü bas sağlıyor.

Soundcore uygulaması ile verilerinizi takip edebileceğiniz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Bluetooth 5.2 bağlantısı ile gelen Note 3i 9 saat boyunca kesintisiz dinlemenizi sağlar.

anker-dot-3i-ve-note-3i-kablosuz-kulakliklar-turkiye-de-satisa-sunuldu-1

Anker Dot 3i ve Anker Note 3i kablosuz kulaklık modellerinin Türkiye satışı hakkında firmadan şu resmî açıklama geldi: “Ses kalitesinde sunmuş olduğu yeniliklerle beklentileri aşmayı başaran Soundcore kategori markası, Life serisiyle piyasaya sunmuş olduğu kulaklık modellerine yenilerini ekledi. Soundcore Life Dot 3i ve Soundcore Life Note 3i olarak piyasaya sunulan modeller değişik formlarıyla kullanıcının beğenisine sunuluyor. Birbirinden değişik tasarım ve biçimlere haiz kulaklıklar, kullananların ihtiyacına ve tercihine nazaran farklılaştırılmış durumda. Daha geniş bir ses sahnesi ve muhteşem netlikte müzik kalitesi sunmalarına destek olan 10 mm grafen sürücülere haiz 36 saate varan çalma süresi sunan kulaklıklar, Etken Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modu’na, arka plan gürültüsünü azaltmaya ve sesi yükseltmeye destek olan 4 mikrofona, Soundcore uygulamasıyla kişiselleştirilebilen ses deneyimine haiz.

Anker Dot 3i modelinin Türkiye fiyatı 1.099 TL, Anker Note 3i kablosuz kulaklık modelinin fiyatı ise 999 TL.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz