Garmin şık tasarımlı yeni akıllı saatini tanıttı

0
202 Okunma
garmin-sik-tasarimli-yeni-akilli-saatini-tanitti

Tanınmış Amerikan akıllı saat üreticisi Garmin, Vivomove Sport Hybrid akıllı saatini piyasaya sürdü. Şirket, güzellik ve moda odaklı e-ticaret web sitesi aracılığıyla özel kullanılabilirliği için Nykaa ile ortaklık kurdu. İşte akıllı saatin sahip olduğu özellikler….

Garmin Vivomove Sport Hybrid özellikleri

Vivomove Sport Hybrid dairesel 40mm kadran ile birlikte geliyor. Dokunmatik OLED ekranlı akıllı saat  silikon bantlı şık metalik bir kasaya sahiptir. 7/24 kalp atış hızı izleme, SpO2 izleme, stres seviyesi kaydı, su alımı kaydı ve daha fazlası gibi sağlıkla ilgili çeşitli özellikler için destek vardır. Ayrıca, vücudunuzun mevcut enerji seviyesini belirlemek için Body Battery enerjisini kaydetmenizi sağlar.

Ayrıca, kadınların Garmin Connect uygulaması aracılığıyla adet döngülerini ve hamileliklerini takip etme yeteneği de vardır. Akıllı saat ayrıca stresi azaltmak ve odaklanmayı artırmak için nefes egzersizlerini de destekliyor.

garmin-sik-tasarimli-yeni-akilli-saatini-tanitti-1

Fitness özelliklerine gelince, Vivomove Sport, diğerleri arasında adım izleme, kalori sayımı ve yoga, güç, Pilates ve kardiyo için yerleşik spor uygulamalarını destekler. GPS işlevinin yardımıyla, açık havada yürüyüşler, koşular ve daha fazlası sırasında mesafeyi ve hızı da takip edebilirsiniz. Aynı zamanda bir fitness yaş bulucusunu da destekler.

Garmin Vivomove Sport Hybrid saat, akıllı saat modunda 5 güne ve geleneksel saat modunda 6 güne kadar pil ömrü sunabilir. Hem Android hem de iOS ile uyumludur . Akıllı saat, müzik kontrolünü ve gelen aramalar, SMS’ler, sosyal medya uygulaması güncellemeleri ve daha fazlası gibi akıllı bildirimleri destekler. Android kullanıcıları ayrıca alınan metinlere cevap verme avantajına da sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz