Anneler Günü hediyeniz MediaMarkt ile 2’ye katlanıyor

0
509 Okunma
Anneler Günü

Her yıl mayıs ayının 2. hafta sonu kutlanan Anneler Günü, bu yıl 13 Mayıs pazar gününe denk geliyor. Sizin için yılarca emek harcayan annenizin bu özel günüde ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz size bir kaç önerimiz var.

MediaMarkt Anneler Günü hediyesi kampanyası 

MediaMarkt, Anneler Günü için bir yandan ürünlerinde indirimler yaparken, diğer yandan çiftli paketleri ile hediyenizi ikiye katlıyor. Telefon ve mutfak aletlerini tek bir pakette birleştiren MediaMarkt‘ın indirimli ürünlerini gelin birlikte inceleyelim.

GENERAL MOBİLE GM5 Plus Gold Akıllı + KORKMAZ A362 Vision Türk Kahvesi Makinesi

GM5 Plus ve Korkmaz Türk Kahvesi Makinesinin bir araya getirildiği paket ile annenizin telefon ihtiyacını karşılarken aynı zamanda kahve makineside alabilirsiniz. Toplamda 1007 TL olan bu iki ürünü, 904 TL’ye satın alabiliriniz. 4 Fincan kapasiteli ve kolay kontrol edilebilen Korkmaz Türk kahvesi makinesini bu paket ile ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca General Mobile GM5 Plus telefonun özelliklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

[benzer]https://shiftdelete.net/general-mobile-gm-5-plus-inceleme-71278[/benzer]

CASPER VIA G1 Plus Siyah + BRAUN KF560 CaféHouse Kahve Makinesi Hediye

Diğer bir seçenek olan VIA G1 Plus ve Braun KF560 Kahve Makinesi yine indirimli olarak satışta. Bu pakette kahve makinenizi ücretsiz olarak alabiliyorsunuz. Toplamda 1577 TL olan bu ürünü Anneler Günü paketi ile 1405 TL’ye sahip olabilirsiniz. 10 fincan kapasiteli bu kahve makinesi cam sürahi ve bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliklere sahip. Ayrıca CASPER VIA G1 Plus telefonunun teknik özelliklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

[benzer]https://shiftdelete.net/casper-via-g1-plus-inceleme[/benzer]

Diğer ürünleri incelemek ve satın almak için MediaMarkt sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz