Telefonu çökerten WhatsApp mesajı!

0
1.018 Okunma
whatsapp

WhatsApp, şu sıralar yaptığı güncellemeler ile sürekli gündeme geliyor. Bugün yine gündemde olan WhatsApp, sadece bir mesaj ile uygulamanın hatta Android telefonunuzun kullanılmaz hale gelmesine neden olabiliyor. Şimdilik hata olarak adlandırılan bu mesaj ile ilgili detayları birlikte inceleyelim.

WhatsApp’ı kullanılmaz hale getiren mesajın detayları

Zaman zaman arkadaşlarınızdan “Bu mesajı 10 kişiye gönder WhatsApp’ı ücretsiz kullan” ya da “Bu mesajı rehberindeki kişilere gönder, gizlilik hakların korunsun” gibi çeşitli mesajlar alabilirsiniz. Şaka mahiyetinde gönderilen bu mesajlar bazı kullanıcalar tarafından oldukça ciddiye alınabiliyor. Gülüp eğlendiğimiz bu mesajlardan sonra şimdi  hata olarak görülen mesaj ile arkadaşlarınıza daha ciddi bir şaka yapabilirsiniz.

Alıntı bölümü oluşturup (<…>) bu işaretlerin arasına “Çok ilginç” ve “O kadar komik ki ağlıyorum” emojilerini yerleştiriyorsunuz. Bu mesajı siyah noktaya dokunması durumunda neler olacağını açıklayan bir mesaj ile gönderiyorsunuz.  Eğer karşınızdaki kişi mesaja dokunursa uygulamanın ve hatta telefonun da takılmasına yol açabiliyor.

Anlatılan mesaj örneğini aşağıda inceleyebilirsiniz.

whatsapp

Şimdilik şaka mahiyeti ile kullanılan bu mesajın zamanla sinir bozucu bir hal alacağı düşünülüyor. Bu kadar basit bir adımla telefonunuzun veya uygulamanızın kullanılmaz hale gelmesi, aksaması gibi durumların yaşanması birçok kullanıcı mağdur etmeye başladı. İlerleyen zamanlarda daha çok sorunla karşılaşmamak için WhatsApp’ın bu hatasının kısa zamanda düzeltilmesi gerektiği düşünülsede, henüz konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz