Annelerin A101’den bu hafta alması gereken 3 Kiwi ürünü

0
1.329 Okunma

Bildiğiniz üzere A101 her hafta aktüel ürünleri ile karşımıza çıkıyor. Bu haftada yine elektronikten gıdaya kadar birçok üründe bizlere sundu. Bunun yanı sıra anne-çoçuk kategorisinde marketlerinde bu hafta raflara gelecek 3 ürün oldukça dikkat çekici. Kiwi markasının yeni doğan bebeklere yönelik ürünlerini kaçırmadan alın. İşte annelerin A101’den bu hafta alması gereken 3 ürünün özelliği!

A101’den alınması gereken 3 ürün

Kiwi K-Baby Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

Kiwi K-Baby Tekli Elektrikli Göğüs Pompası - süt

Göğüs pompası son dönemlerde oldukça popüler bir hale geldi. 150 ml ölçü kapasitesi bulunan ürünün 9 adet kademesi bulunuyor. Sessiz bir şekilde çalışması ile herhangi bir rahatsızlık uyandırmayacak olan ürün masaj dahi yapabiliyor. Kolayca çantada taşınabilen ve çok yer kaplamayan bu göğüs pompasının 372 grm ağırlığı bulunuyor. Fiyatı ise 6 Nisan A101 kataloğunda 299 TL olarak yer alıyor.

Kiwi 2’si 1 Arada Sağlıklı Bebek Maması Hazırlayıcı

Kiwi 2'si 1 Arada Saglikli Bebek Mamasi Hazırlayıcı - anne bebek

Kiwi Mama Robotu, gıda ürünlerini çocuklar için sağlıklı, ev yapımı yemeklere dönüştürmek için en ideal ve ucuz cihazlardan biri. 600 ml buharlı pişirme kabı ve 250 ml su haznesi ile sağlıklı yiyecekleri buharda pişirmenin hızlı ve kolay bir yolu diyebiliriz. Bunun yanı sıra 350 W ısıtma gücü ve 150 W parçalama gücü ile çalışıyor. Fiyatı ise 6 Nisan A101 kataloğunda 799 TL olarak yer alıyor.

Kiwi K-Baby 99 IP Kamera

Kiwi K-Baby 99 IP Kamera - anne çoçuk

HD görüntü kalitesi ile bebeğinizin her dakika yanında olabilirsiniz. Cihazın hareket sensörü ve takibi ve otomatik gece görüşü gibi özelliklerini tablet/akıllı telefon ile her yerden canlı izleyebilirsiniz. iOS ve Anroid destekleyen bu kameranın fiyatı 6 Nisan A101 kataloğunda 399 TL olarak yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz