Annelerin telefonunda bulunması gereken 4 mobil uygulama

0
1.316 Okunma

Dijital bir çağda yaşıyoruz. Sahip olduğumuz akıllı telefonlar ile birçok şeye kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Telefonlardaki mobil uygulamalar doğru kullanıldığında faydaları saymakla bitmiyor. Biz de bugün sizlere mutlaka her annenin telefonunda bulunması gereken 4 mobil uygulamayı sıraladık.

Annelerin indirmesi gereken 4 mobil uygulama

  • ebebek 

ebebek

Listemizin birinci sırasında ebebek uygulaması yer alıyor. Uygulama ile bebeğinizin ihtiyaçlarını daha kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Bebek alışverişi konusunda tüm ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde bulmak istiyorsanız ebebek mobil uygulaması tam da size göre. Üstelik uygulamayı IOS ve Android telefonlarda kullanmak da mümkün. Mobil uygulamayı indirmek için tıklayın.

  • Bebek +

bebek+

Listemizin ikinci sırasında ise bebek+ uygulaması yer alıyor. Philips tarafından geliştirilen mobil uygulama, hamilelik sonrası devam niteliğinde de kullanılabiliyor. Uygulama, bebek gelişimi hakkında bilgi verirken, konuyla ilgili uzmanların görüşlerini de içerisinde bulunduruyor. Mobil uygulama içerisinde bebeğin gelişimi hakkında birçok bilgi edinmek mümkün. Mobil uygulamayı indirmek için tıklayın.

  • Gurme Bebek

gurme bebek

Listemizin üçüncü sırasında ise Gurme Bebek uygulaması yer alıyor. Uygulama içerisinde bebeğinizin sağlıklı beslenmesi için çok sayıda yemek tarifi yer alıyor. Ek besinlere geçiş önerileri ile bebeğinize sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz. Mobil uygulamayı indirmek için tıklayın.

  • İlk6Yıl

ilk 6 yıl

Listemizin son sırasında ise İlk6Yıl uygulaması yer alıyor. Açev tarafından geliştirilen uygulama, bebeklikten çocukluk dönemine kadar size birçok konuda yardımcı oluyor. Uygulamayı geliştirenlere göre ilk 6 yıl önemli. Aynı zamanda uygulama içerisinde bağış ve alışverişte yapabiliyorsunuz. Mobil uygulamayı indirmek için tıklayın.

Peki siz telefonunuzda bebeğiniz için hangi mobil uygulamaları kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz