Antrenmanınızı iyileştirecek en iyi 5 Fitbit uygulaması

0
101 Okunma

10 yılı aşkın süredir insanların spor ve sağlık durumlarını takip edebilmesini sağlayan cihazlar geliştiren Fitbit, giyilebilir teknoloji pazarında akıllı saat ve bileklikleri ile boy gösteriyor. Antrenman konusunda ise özellikle Sense ve Versa modelleri ön plana çıkmakta.

Bu içeriğimizde Fitbit sahiplerinin antrenmanını iyileştirmesine yardımcı olacak en iyi 5 Fitbit uygulamasını listeledik. İşte o uygulamalar…

Strava

antrenmaninizi-iyilestirmenize-yardimci-olacak-en-iyi-7-fitbit-uygulamasi-1

Strava, fitness yolculuğundaki insanlar için temel uygulamalardan biridir. Uygulama, koşu ve bisiklet antrenmanlarınızı izlemenize ve analiz etmenize yardımcı olmakta. Strava ve Fitbit hesaplarınızı birbiriyle otomatik olarak güncellenecek şekilde bağlayabilirsiniz. Bu şekilde antrenman rotalarınız, biyometrik verileriniz ve diğer bilgileriniz tek bir yerde birleştirebilirsiniz.

Spotify

Koşarken çalma listenizi değiştirmek, bir şarkıyı hızlı bir şekilde atlamak veya bir şarkı hakkında bilgi almak için Fitbit’inize Spotify‘ı indirebilirsiniz. Antrenmanınızı iyileştirecek size zaman kazandıracak uygulama ile tüm bunları ve daha fazlasını bir Fitbit akıllı saatle bileğinizden yapabilirsiniz.

Alexa

Amazon’un sesli asistanı Alexa’yı kullanıyorsanız, Fitbit hesabınıza bağlayabilirsiniz. Bu şekilde, Alexa’ya gece uykunuzu, kaç kilometre yürüdüğünüzü veya Fitbit’inizin takip ettiği diğer her şeyi sorabilirsiniz. Ayrıca saatinizde Alexa’yı etkinleştirerek ona “hava nasıl” gibi günlük şeyler sorabilirsiniz.

SpO2 İzleyici

SpO2 izleme, pandemi sırasında genel sağlığın hayati bir göstergesi haline geldi. Fitbit sahiplerinin bu verileri izlemesine yardımcı olmak için bir saat kadranı başlattıktan sonra, artık özel bir SpO2 Tracker uygulaması mevcut. Uygulama, SpO2 saat yüzü seçili olmasa bile Fitbit kullanıcılarının her gece uykudan sonra SpO2 verilerini izlemesine ve senkronize etmesine olanak tanır.

Liderlik Tablosu

antrenmaninizi-iyilestirmenize-yardimci-olacak-en-iyi-5-fitbit-uygulamasi-2

Bu uygulama; Fitbit’in arkadaşlarınız, aileniz, iş arkadaşlarınızla veya başka bir Fitbit’i olan kişilerle karşılaştırıldığında egzersizinizi ve çıktınızı izleme yöntemidir. Arkadaşlarınızla alay edebilir veya onları neşelendirebilir geçen hafta herkesin ne kadar hareket ettiğini görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz