Fitbit Versa 2 hakkında bilinenler!

0
113 Okunma

Fitbit markası yılda genel olarak iki cihaz çıkarıyor. Bunlardan biri yılın başında diğeri ise yılın sonuna doğru. Fitbit’in yıllık güncellemesinin bu yılki ürünü muhtemelen Fitbit Versa 2 olacak. Henüz yeni saat hakkında net bilgiler yok ancak birçok dedikodu ortaya çıkmaya başladı bile. 

Fitbit Versa 2’nin özelliklerine geçmeden önce mevcut Fitbit Versa modelinin ülkemizde 1.500 TL gibi bir fiyat etiketi ile satıldığını hatırlatalım.

Fitbit Versa 2 modeli ile ilgili ilk dedikodu tasarımı ile ilgili. Model yüksek ihtimalle önceki nesli ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Ancak pembe, mor ve camgöbeği gibi yeni renk seçenekleri eklenecek. Ayrıca alüminyum kasaya sahip Fitbit Versa 2 daha hafif olacak. Tasarım dışında Versa 2’nin donanımında da bazı yenilikler bekleniyor. Otomatik egzersiz tanıma, yüzme takibi, kardiyo zindelik seviyesi, kadın sağlığı izleme ve uyku takibi bu donanımlar arasında yer alıyor. 

Mevcut Versa’da bulunan NFC özelliği Versa 2’de de kullanılacak.

Fitbit Versa 2 hakkında çıkan bilgilerin henüz doğruluğu kesin değil ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde kesinleşmesini bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz