Apple, 7 Eylül tarihde gerçekleşecek olan etkinliğini duyurdu

0
405 Okunma
Apple

Apple teknolojik ürünlerini tanıtacağı büyük etkinliğini resmi olarak duyurdu. Büyük etkinlik 7 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Apple’ın etkinlikte duyuracağı ürünler hakkında uzun süredir sızıntılar sürüyor. Tüm gelen bilgiler 7 Eylül tarihinde gün yüzüne çıkacak.

Apple etkinlikte hangi ürünleri tanıtacak?

apple

7 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte tanıtılacak ürünler hemen hemen belli. Fakat hiçbir bilgi kesin değil. Her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlik hakkında bir ipucu verilmedi. Apple bir sürpriz yapmazsa beklenen ürünler belli. iPhone 14 serisi için muhtemelen 4 yeni model gelecek. Özellikle kamera tarafında yenilikçi adımlar bekleniyor. Bunun yanı sıra iPad ve iPad Pro modelleri de tanıtılacak. Beklentilere göre tabletler kablosuz şarj desteği ile gelebilir. Bunun yanı sıra MagSafe desteği gibi yenilikler de söz konusu olabilir. Ayrıca aksesuar tarafında da yeni ürünler tanıtılacak. Apple Watch SE, Pro ve Series 8 modelleri tanıtılan ürünler arasında yer alacak. AirPods Pro 2’de görücüye çıkacak.

Büyük etkinlik telefon ve aksesuar kısmı ile sona ermiyor. Apple’ın sevilen ürünü bilgisayarlar için de yenilikler olacak. Ayrıca geliştirilen yazılım ve işlemcilerden de söz edilecek. Her yıl büyük bir coşku ile gerçekleşen etkinlik yine heyecan ile bekleniyor. Elbette nelerin geleceğini henüz bilmiyoruz. Yeni ve yenilenen ürünler etkinlikte kesinleşecek. Etkinlik ve ürünler hakkında öngörüler gelemeye başladı fakat Apple bu konuda genellikle son dakikaya kadar ipucu vermiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz