Samsung uygun fiyatlı akıllı telefonunu tanıttı: Galaxy A04

0
595 Okunma
Samsung Galaxy A04

Samsung akıllı telefon çeşitliliği en fazla olan markalardan biri. Bu özelliği sayesinde şirket her kesimden kullanıcıya hitap edebiliyor. Samsung bugün uygun fiyatlı seçeneklerine bir yenisi daha ekledi. İşte temel ihtiyaçlar için yeterli olacak Galaxy A04 modelinin özellikleri.

Samsung Galaxy A04 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy A04

Samsung, neredeyse sadece temel akıllı telefon özelliklerine sahip bir akıllı telefon ile karşımızda. Hem akıllı olsun hem de fazla bir şeye ihtiyacım yok diyenler buraya. Çünkü bu telefon tam size göre. İçerisinde arama, mesajlaşma ve fotoğraf çekimi dışında birkaç uygulamayı da yüksek performansta kullanabileceğiniz akıllı telefon modeli; cebinden fazla para çıkarmak istemeyenler için ideal. Gelelim yeni modelin özelliklerine.

Öncelikle tasarıma değinelim. Galaxy A04 giriş seviyesi modeller ile benzerlik gösteriyor. Arka tarafta çift kamera ön kısımda ise çentikli ekran ile tam bir klasik Samsung modeli. 6.5 inç büyüklüğündeki modelde LCD panel kullanılıyor. Çentikli tasarıma sahip modelde ön tarafta 5 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Telefon arka kısmında ise 50 megapiksel kameraya ek 2 megapiksel derinlik sensörlü kamera var. 2.0 GHz işlemci hızı bulunan modelin işlemci tarafında Exynos 850 var. Akıllı telefon farklı RAM ve depolama seçeneklerine sahip. 4,6 ya da 8 GB RAM tercih edebileceğiniz modelin depolama seçenekleri de; 32,64 ve 128 GB şeklinde. Dilerseniz akıllı telefonunuzu satın aldıktan sonra MicroSD kart ile 1 TB’a kadar hafızasını yükseltebilirsiniz.

LG dekoratif bir hava temizleyici tasarladı!

Kutusundan Android 12 ile çıkacak olan Samsung Galaxy A04, yurt dışında 170 dolar etikete sahip olacak. Modelin henüz Türkiye fiyatı açıklanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz