Apple AirPods için bunu tasarlamayı unuttu!

0
619 Okunma

Apple, AirPod’ları piyasaya sürdüğünde, bize sanki beyaz diş ipi kutusunu andıran bir tasarım hazırladı. Ünlü AirPod şarj çantasını ise, şarj etmek, taşımak ve kaybetmek için bir şey daha verdiler. Brooklyn, AXS Technologies, NY, en önemli cihazlarınızı tek bir şık sistemde birleştiren ve AirPod’un yerel şarj çantasını eski haline getiren yeni ve yenilikçi bir ürün oluşturdu. Power1, taşınabilirliği ve işlevselliği yeni bir seviyeye taşıyor, size iki kat yararlı olan bir sistem sunuyor, çünkü yalnızca iPhone’unuzu şarj edip kaybolmasını engel olamıyor… Airpod’larınızı da şarj ediyor ve koruyor, her zaman yanınızda ve kullanıma hazır olmasını sağlıyor.

Geleneksel pil kutularının bir evrimi olarak tasarlanan Power1, yalnızca fazladan bir pil bulundurmakla kalmaz, aynı zamanda Airpod’larınızı başka hiçbir sistem gibi yönetmez. Özel bir tasarıma sahip olan Power1, iki modla birlikte geliyor. Birincisi, Airpod’larınızı yalnızca şarj ettiği (tam bir pilde 30 kereye kadar) ve Airpod’larınızı hem de telefonunuzu şarj eden ikinci bir moddur ve her iki üründe Power1’in 3000mAh dahili pilinin tam avantajını sunar.

Power1, hangi cihazın şarjın azaldığını ve buna göre güç sağladığını görmek için akıllı güç izleme sistemini kullanır. Power1’i bir prize taktığınızda, USB-C bağlantı noktasını kullanarak, öncelikli şarj etme özelliği gücü kendi dahili bataryasını şarj etmeden ilk olarak telefonunuza ve Airpod’lara yönlendirir.

Power1, iPhone X, XS, XR ve XS Max ile birlikte Airpod’ların iki nesline de uyumlu olacak şekilde tasarlanmış akıllı bir pil kutusu. Profili (telefonunu tutmasına rağmen, Airpod’lar ve dahili batarya) hala zayıf olmayı başarır (Jony Ive’nin muhtemelen onaylayacağı bir şey) ve hatta Airpod’larınız için şeffaf ve manyetik bir koruyucu kapakla gelir ve onları yerine sıkıca emniyete almanızı sağlar. Her iki ürünü de tek bir tekil forma ekleyerek ve bunları başka bir aküye bağlamada, Power1 iki inanılmaz sağlam avantaja sahiptir.

Müzik severler için Apple’dan kablosuz beatsX kulaklıkları

Sadece Airpod’larınızı asla unutmamanızı sağlamakla kalmaz (veya daha da kötüsü, onları kaybetmek), aynı zamanda telefonunuzu ve kulaklığınızı hareket halindeyken şarj etmek için bir araç sağlar ve her ikisinden de daha fazla kullanım saati elde etmenizi sağlar. Cihazlarınızda hiçbir zaman pil için aç kalmazsınız.
Ürün yurt dışında 42$ olarak satışa sunuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz