Xiaomi serisinin en dikkat çeken ismi Redmi Note 10S

0
220 Okunma
Note 10S

Xiaomi bugün birçok yeni cihazını tanıttı. Aylardır sızıntılar ile takip ettiğimiz Redmi Note 10 serisi global lansmanı gerçekleşti. Lansmanda en dikkat çeken isim Redmi Note 10S oldu. Özellikler ve fiyat performans oranı ile telefon ülkemizde hangi fiyat arasında satılacağı merak ediliyor.

Redmi Note 10S özellikleri ve fiyatı

Redmi Note 10S

Yeni Redmi Note serisindeki telefonlar benzer özelliklere sahip. 3 Farklı cihazla karşımıza çıkan Xiaomi her bütçeden kesime hitap edecek benzer özellikli cihazlar tanıttı.  Bu cihazlar arasından fiyat ve performans bakımından en çok dikkat çeken Redmi Note 10S oldu.

Serideki cihazlara ek olarak tanıtılan bu cihaz kullanıcıların dikkatini çekti. Tasarım olarak Redmi Note 10 Serisi ile benzerlik gösteren telefon teknik özellikleriyle ön plana çıkıyor. MediaTek’in Helio G95 işlemci kullanan cihaz, iddiaya göre önceki modellerden yüzde 31 daha iyi performansa sahip. 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarını bir araya getiriyor. Redmi Note 10S, 3 farklı kameraya sahip. Ayrıca ön tarafta 13 megapiksel kamera yer alıyor. 5.000 mAh bataryası bulunan akıllı telefon, 33W hızlı şarj desteğine sahip. Depolama tarafından da UFS 2.2 teknolojisi kullanan telefonun, 64 ve 128 GB seçenekleri var. Ayrıca RAM tarafında da 6 GB ve 8 GB RAM olmak üzere iki farklı seçenek yer alıyor. Depolama tarafında kullanılan bu teknoloji söylenenlere göre yüzde 100 daha hızlı performans sunacak.

Redmi Note 10 serisi tanıtıldı! İşte detaylar

6 GB RAM/64GB depolama seçeneği 229 dolar; 6 GB RAM/128GB depolama seçeneği 249 dolar. Ayrıca 8 GB RAM/128GB depolama seçeneği ise 279 dolara satışa çıkacak. Henüz telefonların Türkiye’de hangi fiyat aralığında satılacağı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz