Apple etkinliğinde çıkmasını beklediğimiz ürünler belli oldu

0
214 Okunma
apple

Apple 8 Mart tarihinde büyük bir lansman düzenleyeceğini doğruladı. 2022 yılının ilk etkinliği olacak bu lansman, şirketin her yıl düzenlediği etkinliklerden. Lansman hakkında çok fazla söylenti ve sızıntının yapılmış olması bekleyenlerini daha da meraklandırıyor. İşte 2022’nin ilk Apple etkinliğinde beklenen 5 kritik ürün.

8 Mart Apple lansmanında bizi neler bekliyor?

iPhone SE3

Apple’ın Mart/Nisan aylarında yeni bir alternatif telefon duyuracağı büyük söylentiler arasında.  iPhone SE (2021) modeline benzemesi beklenen telefonun ilk 5g destekli cihaz olması ve A15 yonga setiyle gelmesi bekleniyor.

iPad Air 5

yeni iPad Air tasarimi

Apple’ın başarılı tablet modeli iPad koleksiyonuna yeni bir model daha eklenmesi beklentiler arasında. İddialar ve sızıntılar doğrultusunda yeni model iPad Air 5 olacak. Ayrıca bu cihazın 5G desteklemesi ve A15 yonga setine sahip olması beklentiler arasında. Buna ek olarak tabletin 12 megapiksel kamerası olması bekleniyor.

Yeni Mac’ler

Yeni MacBook Air rengarenk gelebilir

Apple Mac sersini neredeyse her etkinlikte daha da üste çıkarıyor. 8 Mart tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte tüm bilgiisayarların M2 çiple donatılmış şekilde gelmesi bekleniyor. Buna ek olarak yeni bir Mac Mini beklentisi de var. Mac Mini cihazın; Mac Pro ve iMac modelinin karışımı bir ürün olması bekleniyor.

iOS 15.4

apple ios 15

Tek beklentiler ürün üzerine değil. Bu ürünlerde kullanılacak yeni bir yazılım da sızıntılar arasında. Yeni yazılım kullanılmaya başlandığında birçok özelliği de beraberinde getirecek. Güvenlik güncellemelerinin yoğun olduğu bu yeni yazılım ile Apple kullanımı daha aktif hale gelecek.

Apple Glasses

Bir video ile ortaya çıkan ayrıntıya göre 8 Mart lansmanında akıllı gözlük tanıtımı olabilir. Apple’ın pazarlamadan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Greg Joswiak tarafından paylaşılan bir video takipçilerin dikkatini çekmişti. Uzun süredir AR gözlükler hakkında konuşuluyor. Bu videoda da artırılmış gerçeklik Apple logosu ortaya çıktı.

8 Mart Apple etkinliğinde karşılacağımız muhtemel ürünleler belli oldu. Siz en çok hangi ürünü bekliyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz