Apple Fitness Plus ile formda kalabilir misiniz?

0
566 Okunma

Dün gerçekleşen Apple etkinliği tüm bekleyenlerini heyecanlandırdı. Etkinlik, Türkiye saati ile 20.00’da Tim Cook‘un covid konuşması ile başladı. Konuşmasının ilerleyen saatlerinde yeni ürünlerini tanıtan Cook, en büyük duyurular arasında gösterilen Apple Fitness Plus izleyenleri ile paylaşıldı.

Yeni dijital hizmetleri olan Apple Fitness Plus‘ı duyuran şirket, kullanıcılarına iPhone veya iPad‘lerinde ayarlayabilecekleri stüdyo benzeri egzersiz sınıfları da sunuyor. Ayrıca bu yeni fitness asistanı, Apple Watch ile birlikte çalışmak üzere tasarlandı. Apple sundukları yenilik hakkında, uygulamayı kullanan kişilerin antrenmanlarının çoğunu herhangi bir ekipman gerektirmeden ve istedikleri yerden yapılabileceklerini de belirtiyor.

apple fitness plus, apple event

Apple’ın fitness hizmetine iPhone‘lardaki yeni Fitness uygulaması arcılığıyla erişim sağlanabilecek. Aynı zamanda iPad ve Apple TV‘lerden de ulaşılabilecek.

Uygulama hakkında antrenmanların birçoğunun sadece bir dambıl seti gerektirdiğini veya hiç ekipman gerektirmediğini belirtiyor. Apple Fitness Plus, bisiklet, koşu bandı, yoga, güç ve kürek çekme gibi birçok egzersiz türlerini kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Apple Fitness Plus’ın fiyatı

Söz konusu abonelik hizmetinin fiyatı aylık 9,99 dolar olarak açıklanmış olsa da Türkiye fiyatı henüz belli değil.

Amazon Prime Türkiye’de kullanıma açıldı! Ücreti ne kadar olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz