Apple kutu içeriğini azaltıyor!

0
599 Okunma
iphone aksesuar

Bir iddiaya göre Apple’ın, akıllı telefonları için hazırladığı sade kutularındaki aksesuar sayısında azalmalar olacağı söyleniyor. Zaten az sayıda aksesuarı ile dikkat çeken kutularındaki eksikliklerin artması, iPhone kullanıcıları için bir masrafın daha kapılarını aralıyor.

iPhone kutusunda aksesuarlar daha az olacak!

aksesuar

Barclays analistlerinden Blayne Curtis ve ortakları tarafından atılan bu iddiaya göre 2018 de gelecek olan iPhone modelleri, önceki senelere göre daha az aksesuarla sunulacak. Geçtiğimiz seneler de radikal bir değişim ile kulaklık girişini değiştiren Apple, ürettiği telefonlarda kullanıcıları için  Lightning’i 3,5 mm jak’a dönüştürme adaptörüne veriyordu. Apple, iPhone cihazlarında bu girişi kullanmaya devam edecek yalnız artık  Lightning’i 3,5 mm jak’a dönüştürme adaptörünü kutu içeriğinde barındırmayacak. Eğer bu adaptörü kullanmak istiyorsanız satın almanız gerekecek. Fiyatı 39 TL olan bu ürünü Apple sitesinden veya teknloji marketlerinde ayrıyetten satın alabileceksiniz.

Bunların yanı sıra iddialar doğru çıkarsa, adaptör için DAC / ADC yongaları üreten Cirrus Logic tedarikçisi, Apple’dan gelen siparişleri kaybedebilecek.

Bu iddia çoğu tüketici tarafından hoş karşılanmıyor. Fiyat bakımından üst seviye de olan cihazların, ürünü aldıktan sonra da çeşitli masraflarının olması kullanıcıların hoşuna gitmeyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz