Apple Watch için Muud desteği sunuldu!

0
252 Okunma
muud

Türk Telekom’un moduna göre müzik deneyimi sunan müzik platformu Muud, artık Apple Watch’ta. Uygulama Apple Watch kullanıcılarına saatleri aracılığıyla müzik listelerine istedikleri yerde istedikleri zaman ulaşma imkanı tanıyor. Apple Watch akıllı saatleriyle uyumlu hale getirilen müzik uygulaması sayesinde Apple Watch kullanıcıları en son çıkan albümlere ve listelere akıllı saatlerinden göz atabiliyor.

Apple Watch kullanıcıları Muud ile moduna göre müzik dinleyecek!

Apple Watch kullanıcıları ayrıca uygulamada ünlülerin seçtiği müziklerden oluşan listeleri, kendileri için oluşturdukları listeleri ve favori şarkılarını da Apple Watch akıllı saatlerinden seçerek dinleyebiliyor.

Türk Telekom, müzik platformu ile müzikseverlere milyonlarca şarkılık sınırsız bir dijital keyif sunuyor. Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanı sunuyor. Dijital dünyada giderek yaygınlaşan kişiselleştirme konseptine uygun olarak tasarlanan uygulamayla müzikseverler bu zengin arşivi kendileri yönetiyor, istedikleri gibi şekillendirebiliyor.

Uygulama, keşfet sayfası ve liste filtreleriyle kişiselleştirmede iddialı yenilikler sunmayı amaçlıyor. Muud’un müzik filtreleri arasında ‘Nasıl hissediyorsun?’ başlığı altında aşık, mutlu ve hüzünlü gibi kategoriler yer alırken; ‘Ne yapıyorsun?’ başlığı altında yemek, uyku, spor; ‘Müziğin nasıl olsun?’ başlığı altında ise hareketli, sakin ve nostaljik gibi pek çok farklı kategori bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz