Karaca çeyiz setleri ile eksiklerinizi tamamlayın!

0
1.992 Okunma

Yaz aylarının yaklaşmasıyla düğün sezonu açıldı. Telaşlı hazırlıkların yaşandığı bu dönemde masraflar da bir hayli fazla oluyor. Daha uygun fiyata daha hızlı çeyiz hazırlamak isteyenlerin imdadına ise çeyiz setleri koşuyor. Karaca, mutfak ürünlerindeki kalitesi ile birçoğumuzun severek kullandığı markalardan. Şimdi ürünlerini çeyiz setleri ile tek pakette indirimi olarak satışa sunuyor.

Karaca çeyiz setleri

Mutfak ihtiyaçlarınızın bir çoğunu tek bir sette bulabileceğiniz karaca çeyiz setleri 6 farklı türü ile web sitelerinde mevcut. Fiyat ve ürün çeşitliliğine göre farlı paketlerde birleştirilen ürünleri normal fiyatlarına göre oldukça indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. Çeyiz setlerinin bir diğer özelliği ise içerisindeki ürünlerin farklı renk ve modellerini tercih edebiliyor olmanız.

Özellikle zaman sıkıntısı çeken, çalışan çiftler için büyük kolaylık sağlayan bu paketler indirimli fiyatları ile tüm kadınların ilgisini çekiyor. Karaca’nın bu 6 paketinden en çok kullanılan Elegance paketini birlikte inceleyelim.

Karaca Elegance çeyiz seti

çeyiz setleri

 

5 farklı ürünü tek bir pakette bulabileceğiniz setin normal fiyatı 3.585 TL. Karaca çeyiz seti kampanyası ile Elegance serisinde bu beş ürünü size 1997 TL‘ye satışa sunuyor. İçerisinde;

  • 7 parça granit tencere seti
  • 32 parça kahvaltı seti
  • 60 parça yemek takımı,
  • Çelik çeyiz seti ve
  • 84 parça çatal kaşık bıçak seti bulunuyor.

Taksit imkanı ile satılan bu paketin içerisindeki setleri kendi gruplarındaki her hangi başka modeller ile değiştirebiliyorsunuz. Paketin içerisinde seçenekli olarak 2 farklı yemek takımı, 12 farklı çatal kaşık bıçak seti, 8 farklı kahvaltı seti, 2 çeşit çelik set ve tek bir granit tencere seti bulunuyor. Ürünler arasında tercihinizi yaptıktan sonra fiyat farkı olmadan satın alabiliyorsunuz. Ürünleri daha yakından görmek ve Elegance çeyiz seti hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu seride olduğu gibi diğer 5 serisinde de birçok ürünü seçmeli olarak sunan Karaca, internetten satın alabilme kolaylığı ile size vakitten de tasarruf sağlayabiliyor. Sizde Bu telaşlı zamanlarınızda zevklerinizden ödün vermeden ve vaktinizi çalmadan bütçenize uygun olan mutfak çeyizinizi Karaca web sitesinden tamamlayabilirsiniz. Diğer paketleri ve ürünleri incelemek için Karaca web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz