Apple Music, Spotify benzeri tasarımıyla karşımızda

0
268 Okunma
Apple Music yeni tasarım

Apple Music milyonlarca kullanıcısıyla Spotify karşısında en büyük alternatifler arasında yer alıyor. Sevilen Apple hizmeti, yeni bir görünüme kavuşuyor. Biliyorsunuz klasik görünümde beyaz bir arka planda mor ve pembeleri gördüğümüz Apple Music, dark mode özelliği ile siyaha bürünmüştü. Şimdi Apple Music yeni tasarım ile bu siyah arka plana kavuşuyorken, buton renklerinde kırmızı tercih ediliyor. İşte yenilenen tasarım:

Apple Music yeni tasarım ile karanlık tarafa geçiyor

Apple Music yeni tasarım

Şu an için beta testinde olan bu görünüm için Spotify diziliminin göze çarptığı görülüyor. Apple, yüzlerce milyonluk abone sayısına ulaşan Spotify karşısında elindeki kozları öne sürüyor.

Söz konusu tasarım değişikliği, Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 14 ile birlikte tam anlamıyla gelecek gibi duruyor. İnternet versiyonunda iTunes üzerinden ulaşılabilen Apple Music yeni tasarımı ile beta erişime yeni açıldı.

Elbette Apple Music’te tek değişiklik tasarım tarafında değil. Müzik servisine şimdi dinle özelliği ekleniyor. İnternet sürümü aynı zamanda, iOS 14’deki uygulamaya benzer şekilde ayarlanmış. Yani internet sürümü için de kullanıcıların karşısına otomatik çalma listelerine göre en çok çalınan şarkılar listesi çıkıyor.

Yenilenen arayüzü ile Apple Music, şu an için beta olsa da iOS 14, iPadOS 14 ve macOS Big Sur yayımlandıktan sonra bu görünüme geçilmesi bekleniyor. Beta görünümünün beta.music.apple.com adresinden ulaşıldığını söyleyebiliriz. Bunun yanında standart siteye ise music.apple.com adresinden ulaşılabiliyor.

Sevilen isimlerden yeni liste: Apple Music Yaz Notaları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz