Yakınlaştırma yeteneği ile Xiaomi Mi 10 Ultra

0
292 Okunma
Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi’nin 11 Ağustos’ta düzenlediği etkinlik ile resmen duyurduğu Mi 10 Ultra dikkat çekmeye devam ediyor. Günümüzde akıllı telefonların fotoğraf performansı çok önemli, kayıpsız yakınlaştırma, geniş açılı lensler, özçekim gibi pek çok özellik insanların akıllı telefon tercihlerini etkiliyor. Xiaomi Mi 10 Ultra ise kayıpsız yakınlaştırma noktasında dikkat çekiyor.

Telefonun arka tarafında konumlandırılan dev lensler telefonu ‘’lenslerden oluşan’’ bir cihaza  döndürüyor olsa da bu lensler telefonun fotoğraf performansını oldukça yükseğe taşıyor.

Telefonun performansını gösteren Ice Universe, yayımladığı fotoğraflar ile telefonun 0.5x, 1x, 5x, 10x, 50x ve 120x yakınlaştırma performansını gözler önüne seriyor.

Xiaomi Mi 10 Ultra yüksek ve kayıpsız yakınlaştırma yeteneği

Xiaomi Mi 10 Ultra’nın yakınlaştırma yeteneğinin anlaşılması adına bazı fotoğraflar yayımlandı. Bu fotoğraflar sayesinde telefonun kayıpsız yakınlaştırma yaptığı ortaya çıkıyor.

Telefonun arkasında bizleri 48 Megapiksel 1/1.32 inç F1.8 ana kamera karşılarken ona iki adet telefoto kamera eşlik ediyor. İlk telefoto kamera 12 Megapiksel 1/2.56 inç F2 iken ikincisi 48 Megapiksel 1/2-inç F4.1. Bu lenslere 20 Megapiksel 1/2.8 inç F2.2 ultra geniş açı eşlik ediyor. Toplamda dört farklı kamera ile bizleri karşılayan telefon, lazer otomatik netleme ile zenginleştirilmiş

Xiaomi’nin kamera tarafında oldukça iddialı olan bu modelinde periskop teknolojisinin altyapısı sayesinde 120x’e kadar yakınlaştırma yapılabiliyor.

Dünyada bir ilk: Xiaomi imzalı ilk saydam televizyon

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz