Apple Music yeni özel radyo istasyonlarını başlatıyor

0
124 Okunma
Apple Music radyo yayınları

Apple Music, hit şarkılar ve ülkeler için yeni radyo istasyonları başlatıyor. Bir de radyo istasyonlarının yanında Beats 1 artık Apple Music 1 olarak adlandırılıyor. Apple Music radyo yayınları tarafını güçlendirmek adına yeni adım atıyor.

Apple Music radyo yayınları duyuruldu

Apple Music radyo yayinlari-00

Apple Music Country ve Apple Music Hits bugün satışa sunulacak ve Beats 1 artık Apple Music 1 olarak adlandırılıyor. Pandora ve Spotify gibi hizmetler sunma hedefinde olan Apple Music, radyo istasyonları noktasında yeni hamlesini yapıyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi Apple Music Country, Amerikan folk müziğine odaklanacak. Luke Bryan, Carrie Underwood ve Jimmie Allen gibi sanatçılardan parçaların yanı sıra, canlı yayınlar da olacak. Bunun yanında Apple Music Hits, hit şarkılara odaklanacak.

Burada ise canlı yayın sunucuları arasında Estelle ve Nicole Sky yer alırken, sanatçı odaklı özel yayınlar olacak. Bunlar arasında Backstreet Boys, Ciara, Shania Twain ve Snoop Dogg da yer alıyor. Beats 1 markasının yeniden markalaşmaya başlamasıyla birlikte Apple, Lady Gaga, J Balvin, Travis Scott ve Haim ile kanalda yeni yayınlar başlatacak.

Apple Music’in bu yeni radyo istasyonları kolaylıkla, Siri komutlarıyla başlatılabiliyor. Ayrıca Apple soz konusu radyo yayınlarının 165 ülkede ulaşılabilir olacağını da söylüyor.

Apple Music, Spotify benzeri tasarımıyla karşımızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz