iPhone 12 için tasarımın ortaya çıktığı görseller

0
606 Okunma
iPhone 12 tasarımı

iPhone 12 tasarımı için yeni görseller ortaya çıktı. Görsellerde yeni iPhone modelinde iPhone 4’ün izlerinin olduğu açıkça görülüyor. iPhone 12 için kılıflı telefonların sızdırılması telefonun tasarımını bir noktada maskeliyor olsa da yine de paylaşılan görseller, heyecanlandırmaya yetiyor diyebiliriz.

iPhone 12 tasarımı biraz daha ortaya çıkıyor

iPhone 12-tasarimi-01

Yine de ortaya çıkan fotoğraflara bakıldığında telefonun tasarım açısından yıllar önce piyasaya sürülen Apple’ın iPhone 4’ünden izler taşıyor.

iPhone 12’ler için iPhone 11’den pek de farklı bir kamera kurulumu beklenmezken, telefonlarda üst düzey özelliklerin gelmesi de beklenmiyor.

Yeni iPhone’larda aynı zamanda benzer bir çentikli ekran bekleniyorken, bir sonraki iPhone modelinde çerçevesiz bir ekrana geçiş yapılması bekleniyor.

Bu yılın eylül ya da ekim aylarında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 12 için büyük bir tasarımsal değişiklik beklenmiyor. Bunun yanında ekran tarafında tamamen OLED ekrana geçiş yapması bekleniyor. iPhone 11’in en uygun fiyatlı üyesi için tercih edilen ekran OLED değildi. Bu sebeple daha uygun fiyatlı oluyordu.

Telefonun ekran tarafında 5,4 inç, 6,1 inç ve 6,7 inç boyutlarında üç farklı boyutta sunulacağı biliniyor. Özellikleri noktasında çok fazla detayın ortaya çıkmadığı yeni iPhone modeli için

5G’li iPhone 12’nin başlangıç fiyatının 649 dolar olacağı aktarılıyor. iPhone 12 Max modeline Apple’ın 749 dolarlık bir fiyat biçeceği aktarılıyor. iPhone 12 Pro Max ise 1.099 dolar gibi bir fiyat ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

En çarpıcı iPhone 12 konsepti karşınızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz