Apple Schoolwork uygulamaları artık öğretmenlerin kullanımına hazır!

0
138 Okunma
Apple Schoolwork uygulamaları artık öğretmenlerin kullanımına hazır!

Apple’ın yeni okul uygulamalarından olan Schoolwork, bu yılın başlarında eğitim etkinliğinde tanıtılmıştı. Şimdi ise Apple’ın okul uygulamaları,  öğretmenlerin kullanımına açıldı. iPad’lerde kullanılmak üzere tasarlanan uygulama sayesinde öğretmenler  ödev oluşturabilecekler. Öğrencilerin bireysel gelişimlerini izleme gibi sınıf görevlerini kolayca yönetebilecekler.

Schoolwork ile eğitim ile teknoloji buluşuyor!

Apple ilk kez Schoolwork’ü tanıttığında, bir e-posta yazmak gibi tarif etti. Öğrenciler üzerinde saklanan tüm veriler, özel tutulacak şekilde tasarlandı. Okullar öğrenciler tarafından kullanılan hesaplar üzerinden kontrolü sağlayacak. Ödevler oluştururken öğretmenler not yazabilecek. PDF gönderebilecek ve web bağlantıları ekleyebilecekler. Ayrıca, sınıfta kullandıkları diğer eğitim uygulamaları içindeki öğrencilere etkinlik atayabilecekler.

Apple Schoolwork uygulamaları artık öğretmenlerin kullanımına hazır!

Öğretmenler ödevi doldurmanın yanı sıra, bu uygulamalarda ve etkinliklerde öğrencilerin ilerlemesini izleyebiliyor. Ayrıca, daha kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimlerini de yaşanabiliyor. Apple’ın okul uygulamaları, öğrenciler ve öğretmenler arasında kullanılabilecek bir dizi eğitim odaklı araçla birlikte duyuruldu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz