Taşınabilir Ultrasonik Temizleyici İle Tanışın!

0
474 Okunma

Smartclean 5 ile gözlük ve daha birçok yıkanabilir eşyalarınız artık daha temiz.

Günümüz teknoloji çağında gözlüklerimiz, mücevherlerimiz ve titreşim bazlı bir çok kişisel bakım ürünlerimiz temizliğe muhtaç durumda. Bunu kişisel fırçaları ya da doğrudan suya tutarak temizliyoruz bu zamana kadar ama tam profesyönel bir el maalesef çok zor ve zaman alıyor.

Mücevherlerimiz için sadece uzman desteği aldığımızı söyleyebiliriz. şimdi ise buna son getirecek asla büyük olmayan bit ultrasonik icatla karşınızdayız.

Gözlükleri, mücevherleri, saatleri, jiletleri ve daha fazlasını nazikçe temizleyen profesyonel bir temizlik aracı!

Smartclean Vision.5, suyun çalkalanması için ultrasonik titreşimler kullanmaktadır, bu sayede gözlüklerinizin her köşesinden ve kirlenmelerinden kir, toz, kir, yağ, leke çıkarır. Moda tasarımı ve taşınabilir boyutu ile, ultrasonik temizleyici artık bir tıbbi cihaz değildir. Bu bir stil ifadesi!

Neden böyle bir gözlük temizleyici almalıyız?

Sabun, akan su ve gözlük bezi ile sadece görebildiğimiz gözlük parçalarını temizleyebiliriz. Elimizden geldiğince temizlememize rağmen, yüzümüzün ve burnumuzdaki petrolün çoğu ve çevreden gelen toz, göremediğimiz ve erişemediğimiz düğümlerde derinlemesine saklanıyor. Bu hala gözlük ve eşyalarınızda saklanan bakteriler ve mikroplar olduğu anlamına gelir. Sadece merceğin ve eşyaların parlaklığını etkilemekle kalmayıp, mikropları ve bakterileri saklamak da kaşıntıya ve hatta akneye yol açacaktır.

Nasıl çalışır?
Smartclean Vision.5 suda çok sayıda kabarcık (kavitasyon) oluşturan ultrasonik titreşimler üretir. Temizlenecek ürüne çöken kabarcıklar kir, toz, yağ ve lekeleri sallayan şok dalgası üretir. Gözlüklerinizi bir bezle silmekten kat kat daha etkilidir.
Tek ihtiyacı ise sudur. Su ile çalışır.

Sırf bu sebepten hijyenik nedenlerle, gözlüklerimizi sıklıkla ultrasonik temizleyici ile temizlememiz daha iyidir.

Taşınabilir oluşu da onu her yere götürmemize veya evimizde fazladan yer kaplamayacağını bilmekte çok iyi bir avantaj olduğunu söyleyebiliriz.

Şu an için Türkiye satışı bulunmayan ürünü temin etmek isterseniz yurt dışı sitelerinden bakıp inceleyip satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz