Apple Store, WWDC 2022 etkinliğinden önce kapatıldı

0
355 Okunma

Beklendiği gibi, çevrimiçi Apple Store, yazılım odaklı bugünkü basın toplantısı öncesinde kapatıldı. Etkinlik WWDC 2022’nin başlangıcını işaretleyecek ve Türkiye saatiyle 20:00’da başlaması planlanıyor.

Online Apple Store kapatıldı: “Gelişmeler yükleniyor”

Apple Store‘u bir Apple etkinliğinden birkaç saat önce çevrimdışına almak bir gelenektir. İlerleyen saatlerde site, bugünkü etkinlikte duyurulacak tüm yeni yazılımlar hakkında bilgilerle güncellenecektir. Başlığın, yeni bir kilit ekranı ve Sağlık ve Fitness gibi uygulamalarda güncellemeler içermesi beklenen iOS 16 olması bekleniyor. Apple’ın iPadOS 16’sı da ‘Pro’ kullanıcılara yönelik olacağını ve çoklu görevlere odaklanacağını öne süren raporlarla görünecek.

apple-store-wwdc-2022-etkinliginden-once-kapatildi-1

Buna ek olarak şirket, Apple Watch sahiplerinin daha fazla özelliğe erişmesini sağlayacak yeni bir düşük güç modu ile watchOS’un yeni bir sürümünü, yeniden tasarlanmış bir Ayarlar menüsü ile macOS 13’ü ve tvOS’un bir sonraki sürümünü piyasaya sürecek. Her zamanki gibi, WWDC, bazı ürünler sunulabilse bile donanım odaklı olmayacak. En olası duyuru , çentikli MacBook Pro tarafından oluşturulan emsalleri takip eden yeni bir tasarıma sahip MacBook Air M2 olacaktır.

Apple WWDC 2022 bugün başlıyor!

Apple’ın ilk karma gerçeklik kulaklığıyla ilgili söylentiler de aylardır ortalıkta dolaşıyordu. Ancak donanımdaki gecikmeler, bugün bir duyurunun olası olmadığı anlamına geliyor ve şimdi yılın ilerleyen saatlerinde açıklanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz