Netflix’in yeni yerli filmi Aşkın Kıymeti’nden ilk fragman

0
464 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yeni yapımlarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Türk yapımları tüm dünyada oldukça ilgi gören platform bugün Aşkın Kıyameti filminin ilk fragmanını yayınladı.

20 Haziran’da yayında

Birbirinden başarılı isimlerin içinde yer aldığı Aşkın Kıyameti filmi 20 Haziran’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Filmin senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğundaysa Aşk-ı Memnu ve Kara Sevda gibi sevilen dizilerin yönetmeni Hilal Saral yer alıyor.

“Bu acıklı bir şarkı ama çok neşeli bir ritmi var. #AşkınKıyameti 20 Haziran‘da sadece Netflix’te.” açıklamasıyla paylaşılan resmi fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Aşkın Kıyameti filminin başrolünde ise Aşk 101’de Burcu karakterini canlandıran ve son zamanların en çok konuşulan TV dizisi Yargı’da Ceylin karakterini canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Pınar Deniz ve Vatanım Sensin dizisi ile çıkış yapan Boran Kuzum yer alıyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen, Gülhan Altundaşar, Zeynep Tokuş ve Musa Uzunlara gibi isimler de bulunuyor.

netflix-in-yeni-yerli-filmi-askin-kiymetin-den-ilk-fragman-1

Netflix‘in yeni orijinal yerli filmi “Aşkın Kıyameti”nin konusu kısaca şu şekilde: Genç bir adam olan Fırat, sahibi olduğu reklam şirketinin batmasıyla borç içinde kalır. Bu sırada katıldığı bir yoga etkinliğinde karşılaştığı şarkıcı bir kıza aşık olmasıyla Fırat’ın hayatı değişir. Birlikte, gerçek kimliklerini keşfedecekleri bir yolculuğa çıkan ikili, kendilerini bilinmezliklerle dolu bir macerada bulurlar.

Netflix’in haziran ayında yayınlacağı içerikleri incelemek için buraya tıklayınız.

Aşkın Kıyameti filminin fragmanını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz