Apple Watch için çok tatlı şarj stantları

0
639 Okunma
Apple Watch için çok tatlı şarj stantları

Apple Watch bildiğiniz gibi en çok sevilen ve popüler akıllı saat modellerine sahip. En son Apple Watch Series 5’in karşımıza çıktığını biliyoruz. Gelişmiş yeni özellikleriyle sürekli güncelleme alan akıllı saat pazardaki Android rakiplerine göre bazı özelliklerde ön plana çıkabiliyor. Bunlar arasında yer alan EKG ölçme özelliği, yakın zamanda saatin aldığı güncelleme ile ülkemizde de kullanıma sunuldu. Peki bu saatleri çok tatlı şarj stantlarında şarj etmek istemez miydik?

Apple Watch için çok tatlı şarj stantları

Apple Watch için çok tatlı şarj stantları

Apple Watch maalesef pil ömrü konusunda en çok eleştiri alıyor. Bu nedenle tahmin edersiniz ki her gün akıllı saatinizi takıyorsanız akşamları da şarja takmanız gerekebiliyor. Bu nedenle bu şarja koyma işlemini eğlenceli hale getirmek isteyen tasarımcılar, çok tatlı görünümlere sahip şarj stanları hazırlamışlar.

Apple Watch için çok tatlı şarj stantları-03

Cute Retro Apple Watch stantı olarak adlandırılan bu stantlar hem saati kolunuzdaki gibi eğimli bir şekilde durmasını sağlıyor hem de çok şık bir masa aksesuarına dönüşüyor. Akıllı saatiniz şarj olurken bu stantlar sayesinde aynı zamanda masa saati olarak da kullanılabiliyor.

Bu stantların, iPod, 90’lar bilgisayarı ve benzeri görünümlerde birçok versiyonu bulunuyor. Farklı alternatif şarj stantları arayanlar için alternatif olabilir bu tasarımlar.

Apple Watch adet döngüsü nasıl kullanılır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz