Samsung’dan geri dönüştürülebilirlik için önemli adım

0
298 Okunma
Samsung'dan geri dönüştürülebilen ambalajlar

Samsung, televizyonları için ‘Eko-Ambalaj’ sunacak. Samsung, çevre dostu geri dönüştürülebilir karton ambalaj ile sürdürülebilirliğe doğru önemli bir adım atıyor. Bu noktada çevreye daha az atık kampanyası için Lifestyle TV ürün portföyüne yeni çevre dostu ambalaj seçeneği koyacağını duyurdu. Samsung ve benzeri birçok teknoloji şirketi doğaya daha az zarar vermek adına geri dönüşüme katkı sağlamaya çabalıyor.

Samsung’dan geri dönüştürülebilen ambalajlar

Oluklu mukavvanın kullanılacağı bu yeni eko ambalajda müşterilerin yaratıcı bir şekilde bu kutuları geri dönüştürmeleri amacı taşıyor. Samsung, kullanıcılarının bu kutuları tekrar kullanmaları için oluklu mukavva kutularının her iki tarafına da bir çıkartılabilir bir parça ekledi. Bu sayede müşterilerin kutuları daha kolay kesmelerini ya da bükmelerini daha kolay hale getiren şirket, evcil hayvanlar için evler gibi çeşitli diğer kullanımlar için kutuyu monte etmelerini sağlıyor.

Eğer mukavva kutudan ne yapacağınızı bilmiyorsanız, ambalajın içinden çıkan QR kod sayesinde kutudan alternatif olarak neler yapılacağına ulaşılıyor.

Zaten bu yılın başlarında Samsung, kaynakların verimli kullanımını teşvik ettiği için eko-ambalaj konsepti sayesinde CES 2020 İnovasyon Ödüllerini kazanmıştı.

Samsung Jet kablosuz elektrikli süpürge karşımızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz