Apple Watch artık fitness yardımcınız da oluyor!

0
292 Okunma
Apple Watch Connected

Apple Watch çıktığı ilk andan itibaren birçok kişinin vazgeçilmez teknolojik aksesuarı olarak görülüyor. Gelişmiş özellikleri şık tasarımı ve fonksiyonelliği ile akıllı saat pazarını domine eden şirket karşımıza Apple Watch Connected ile çıkıyor.

Apple Watch Nike Series 5 kutusundan çıkıyor

Apple Watch Connected spor salonlarını kapsıyor

Apple, spor salonlarındaki kişilerin Apple Watch ile antrenmanları izlemek , Apple Pay’ı desteklemek, iPhone ve Apple Watch uygulamalarını sunmak ve uygulanabilir olduğunda GymKit’i desteklemek için teşvikler sunmayı taahhüt ettiği Apple Watch Connected adlı yeni bir program başlatıyor . Apple, Apple Watch‘u spor salonu deneyimine daha da dahil edecek yeni bir program olarak tanımlanıyor.  Apple’ın sağlık alanındaki iddiasını daha da güçlendiren bu girişim eğer planlandığı gibi giderse şirkete büyük katkı sağlayacak.

Apple Watch Connected tam olarak anlaşmalı spor salonlarının, Apple Watch ile egzersizlerini izleyenlere üyelik masraflarının karşılanması veya diğer teşvikler gibi artılar sunan bir program olarak tanımlanıyor. Anlaşmalı spor salonları ise kendi yerel kampanyalarını sunabiliyor.

Başlatılan bu program ile Apple’ın sağlık ve fitness endüstrisinde özellikle giyilebilir teknolojiler alanında kendisine liderlik koltuğunu seçtiğini söylemek mümkün. Zira her geçen yıl giyilebilir teknoloji alanında ilerlemeler kaydeden teknoloji şirketleri bu ilerlemelerin büyük bir kısmını akıllı saat ve akıllı bileklikler ile sağlıyor.

Eski jenerasyon Apple Watch kullanıcılarını için hamle

Verilerle kısaca Apple Watch

Apple, geçen yılın sonunda giyilebilir teknoloji endüstrisinde pazar lideri olarak konumlandırıldı ve International Data Corporation, 2019’un üçüncü çeyreği itibarıyla pazar payı açısından liderliğini koruduğunu aktardı.

Söz konusu anlaşma şimdilik Apple Watch girişimi adı altında dört spor salonunu içeriyor: YMCA, Crunch Fitness, Orangetheory ve Basecamp Fitness. Eğer proje başarılı olursa diğer ülkelere ve spor salonlarına yayılacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz