Apple Watch içine giren suyu nasıl çıkartıyor?

0
1.121 Okunma
Apple Watch içine giren suyu nasıl cikartiyor-01

Apple Watch suya karşı dayanıklılığı ile dikkat çeken akıllı saatler arasında yer alıyor. Söz konusu özelliği Apple’ın internet sitesindeki anlatımla görüyor olsak da videolu şekilde görmek oldukça eğlenceli duruyor. Yayımlanan video ile Apple Watch içine giren suyu nasıl çıkartıyor? Sorusunun da cevabı verilmiş oluyor.

Apple Watch içine giren suyu nasıl çıkartıyor?

Geçtiğimiz yıllarda satışa sunulan modellerle birlikte Apple Watch modelleri suya karşı oldukça dayanıklı. Bu sayede su sporlarını akıllı saatinizi takarken rahatlıkla yapabiliyorsunuz, bununla birlikte duşa da girebiliyorsunuz. Peki bu kadar suya maruz kalan Apple Watch bu içindeki suyu nasıl boşaltıyor?

Apple Watch içine giren suyu nasıl cikartiyor-01

Milyonlarca aboneye sahip The Slow Mo Guys adlı YouTube kanalı bu sorunun cevabını kendi tarzlarıyla cevaplıyor. Öncelikle Apple Watch ile bir süre suyun içinde bulunduktan sonra saatin içinde bulunan su boşaltma özelliğini kullanan ekip, suyun saatin içinden atılma anlarını slow motion şekilde izleyicilere aktarıyor.

Apple’da yer alan su simgesi, saatin içinde yer alan suyun yanlarda bulunan hoparlör kısmından bu suyun çıkmasını sağlıyor. Suyun hoparlörden çıktığını söyledik, yani saatten suyun çıkışı ses sayesinde oluyor. Titreşimler ile dışarıya atılan su damlacıkları, saatin içine girmiş olan ciddi orandaki suyun atılmasını sağlıyor.

Apple Watch Nike Series 5 farkı! Apple Watch 5 Nike vs normal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz