BİM’den 60 TL’ye LED’li aynalı powerbank aldım

0
995 Okunma
Powerbank makyaj aynası

PembeTV olarak özellikle kadınların hayatını kolaylaştıracak teknolojileri sizlere anlatmaya devam ediyoruz. Bu kez Starcom’un LED’li ve aynalı powerbank modeli ile karşınızdayız. Kadınların olmazsa olmazı makyaj aynaları, aynı zamanda powerbank de olursa ne olur? BİM’den 60 TL’ye satın aldığımız bu powerbank’te bu sorunun yanıtı var.

Hem powerbank hem makyaj aynası

Kadınların hayatını kolaylaştıran teknolojiler arasında powerbank özellikli makyaj aynasını da sayabiliriz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Starcom LED’li aynalı powerbank inceleme videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Starcom LED’li aynalı powerbank özellikleri

Çantada hem makyaj aynası hem de powerbank taşımak neredeyse vazgeçilmemiz. Bunun tek bir üründe buluşması ise tabii ki çantada kapladığı yer açısından oldukça önemli. Yaklaşık 90 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu aynada 4.000 mAh’lik bir batarya yer alıyor. 5V-2a USB çıkışı ve micro USB çıkışı ile gelen aynada LED aydınlatma da bulunuyor. Aynı zamanda LED şarj göstergesi de aynanın üzerinde konumlanıyor. Son olarak, aynanın 2x yakınlaştırmalı olduğunu da belirtelim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz