Apple Watch Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri

0
400 Okunma
Apple Watch Ultra

Apple akıllı saat pazarında liderliği sürdürme konusunda kararlı. Hala devam eden etkinlikte 3 farklı akıllı saat modeli tanıtan Apple, son olarak Pro model olan Apple Watch Ultra modelini tanıttı. İşte efsane özelliklere sahip yeni modelin ayrıntıları.

Apple Watch Ultra özellikleri

Apple Watch Ultra

Şimdiye kadar tanıtılan en iddialı Apple Watch modeli olacak olan Ultra tasarım ve yazılım tarafında birçok yeniliğe imza atıyor. Satın alabileceğiniz en gelişmiş akıllı saat modeli olan bu yeni cihaz tüm zorlu spor modlarını tanımlıyor. Klasik görüntüden bir nebze uzaklaşan yeni modelde kavisli kenarlara düz ekran eşlik ediyor. Diğer modellere göre daha büyük ekrana sahip olan Ultra seçeneği, 49mm boyutunda. Ekran bpyutu 2 inç olarak tanımlanıyor. Cihaz titantum gövde ile şıklığını daha da ortaya koyuyor. Ekran tarafında kullanıcıların tedirginliklerini ortadan kaldıracak safir cam yer alıyor.

Apple Watch Series 8 tanıtıldı! İşte özellikleri

Ekran büyüklüğü ile dikkat çeken yeni model pil seviyesiyle de dikkatleri çekiyor. Model 36 saate kadar kullanım ömrüne sahip. Düşük güç modu ile bu süre 60 saate kadar dayanabiliyor. Oldukça hassas bir GPS ile donatılan modelin üç farklı mikrofonu ve 2 farklı hoparlörü bulunuyor. Bu sayede sesli etkinliklerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmeye imkan tanıyor. Sporseverlerin gözdesi olacak model, yan tuş dizilimleri ile spor sırasında kişiselleştirebilme imkanı sunuyor. Ayrıca tüm Apple Watch modellerinin özelliklerine sahip olan bu ürün, diğer modellere göre daha dayanıklı ve daha güçlü. Hal böyle olunca fiyat konusunda da bir artış söz konusu. Apple Watch Ultra modeli 799 dolardan başlayan fiyatlar ile alıcısına kavuşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz