Apple Watch’tan daha iyi yararlanmak için bilmeniz gerekenler!

0
238 Okunma

Bundan tam dört yıl önce ilk kez hayatımıza giren Apple Watch, geçen yıllar boyunca birçok yeni özellikle birlikte yenilendi. Cupertinolu şirketin akıllı saati uzun yıllardır en popüler akıllı saatlerden biri olma başarısını sürdürdü. 

Apple Watch artık dördüncü nesli ile hayatına devam ediyor. Peki, bu akıllı saatten daha iyi faydalanabilmek için yapmanız gerekenleri biliyor musunuz?

Apple bu soruya yanıt verebilmek için bir video serisi hazırladı. İşte Apple Watch’u daha yakından tanımanıza yardımcı olacak, aynı zamanda hayatınızı kolaylaştıracak Apple Watch özellikleri

Kalp atış hızı nasıl ölçülür?

İlk olarak Kalp Atış Hızı uygulamasını açın ve hareketsiz bir şekilde bekleyin. Dinlendiğiniz zamanlardaki kalp atış hızınızı görmek için aşağı kaydırın. Yürürkenki ortalamanızı görmek için ise tekrar aşağı kaydırın.

Aktivite yarışması nasıl başlatılır?

Aktivite uygulamasını açtıktan sonra sola kaydırın ve bir arkadaşınızı seçin. Ardından aşağı kaydırıp Yarış’a dokunun.

Arama nasıl yapılır?

Bunun için bileğinizi ağzınıza yaklaştırmanız yeterli. Ardından Siri’den rehberinizdeki birini aramasını isteyin. Ses seviyesini ayarlamak için Digital Crown’u döndürmelisiniz.

Antreman nasıl başlatılır?

Antreman uygulamasını açıp, bir hedef belirlemek için seçtiğiniz antrenmanın köşesindeki 3 nokta işaretine dokunun. Hemen başlamak istiyorsanız antrenmana dokunun. Antremanı sonlandırmak için sağa, özet almak için aşağı kaydırmalısınız.

Acil SOS nasıl kullanılır?

Yan düğmeye basılı tutun ve arama yapmak için kaydırın. Tıbbi bilgileri görmek için Tıbbi Kimlik düğmesini kaydırın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz