Spotify Clubhouse’a rakip oluyor: Locker Room

0
227 Okunma
Locker Room

Clubhouse çıktığı günden bu yana yeni rakipler kazanmaya devam ediyor. Twitter, Facebook gibi sosyal medya kanallarından sonra en büyük müzik platformlarından biri olan Spotify’da bu kervanda yerini aldı. Spotify; Locker Room yatırımı ile Clubhouse’a rakip olacak

Spotify’ı Clubhouse’a rakip eden Locker Room nedir?

Locker Room spotify 2

Genellikle spor hayranları tarafından kullanılan Locker Room, Betty Labs şirketinin altında yer alıyor. Dünyanın en popüler müzik dinleme platformu Spotify, Betty Labs şirketini satın aldı. Şirket bu yatırım ile Clubhouse’un Android tarafındaki boşluğunu dolduracak adaylar arasına girdi.

Şirketin AR-GE sorumlularından Gustav Söderstörm konu ile ilgili; “Spotify kullanıcıları canlı formatlar istiyor, bunu çok yakında milyonlarca kullanıcıya sunacağımız için oldukça heyecanlıyız.” Şeklinde konuştu. Platform bu yeni atılım ile “canlı yayınlara” imkan tanıyacak. Müzik ve podcast kanalları ile ön plana çıkan platformda, profesyonel kişiler; canlı yayın, konuşma, münazara ve açık oturum gibi yayınlar yer alacak. Locker Room satın almayla ilgili; Betty Labs Kurucusu ve CEO’su Howard Akumiah’da çeşitli yorumlarda bulundu. Durumdan memnuniyetini belirten Akumiah; “Spotify ile sporseverler için en iyi deneyimi sunmaya devam edeceklerini bunun yanında; müzik, kültür ve canlı sohbet için muazzam bir platform oluşturacaklar.” dedi.

Clubhouse Android versiyonu için umutlandıran haber

Android tarafında hala uygulamasını tamamlayamayan Clubhouse’un; bahar sonu gibi uygulamayı yayınlaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz